2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز شوهر تو جبران میکنه شوهر من میگه گذشته ها گذشته فراموش کن،ولی من کتکاشو یادم نمیره

خب شوهر منم فازیه. یه بار مهربون میشه که جبران کنه. یه بار سگ میشه میگه خوب کردم به تو چه. 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

هعی اینم شانس ماست چقدر حالا عاشق بودیما،کارایی کرده که از خیانت بدتره،چند بار خواسته منو خفه کنه با ...

💔💔💔

تاوان میده. 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

منم‌ مث توفقط میگم‌ تنش سلامت خدا کمکش کنه

همه مردا خیلی تو فشارن پدرشوهرم قبل بازنشستگی چقدر لارج بود و دوست داشت خرج کنه ولی الان برای یه مهمونی باید منتظر کالابرگ باشن اعصابم خرد میشه انقدرم غرور داره اصلا دوست نداره پسراش کمک کنن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
همه مردا خیلی تو فشارن پدرشوهرم قبل بازنشستگی چقدر لارج بود و دوست داشت خرج کنه ولی الان برای یه مهم ...

همه همینن خواهر

من خدایش میگم یوقتای چیزی توخونه تموم میشه روم نمیشه به شوهرم بگم بخره بیاره لامصب خرج شکم از همه چی بیشتره

خدا کمک همه مومن ومسلمون کنه والا شهر ما الان نون لواش شده دونه ای هزارتومن