یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. .
منطقی نه ربط نداره ولی به طرز عجیبی به دور و برت نگاه کنی واقعیت داره.زنای تنبل خیلی مورد احترام و ع ...
من ندیدم واقعا
سر همین تنبلی طلاق خیلی دیدم اطرافم
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
نه همیشه هم طلبکار و ناراضیه از وضعش....5 ماه انگلیس تنهایی بدون شوهرش بود اینقد رناله میکرد تو منو گذاشتی خودت برگشتی من یه زن تنها چیکار کنم اوه یه گریه ای میکرد...حالا خودش رته بود با پای خودشا ولی ناز میکرد