2777
2789

سلام شب همگی بخیر 

خاهرم نامزد کرده و نامزدش میخواد بره سمت کرمانشاه و بانه و اینجاها .به خاهرم گفته برات سوغات چی بیارم من گفتم اونجا ارایشی ارزونه بگو برات بیاره گفتش اره لب مرز و اینا مارکای معتبرارزون داره .

حالا بنظرتون چه مارکی خوبه تجربتون چیه بگید لطفا

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...
ن دیگه اونجا لوازم آرایش بنجل دارهلباس محلی بیاره براش بهتره

بابا لوازم ارایش اصل داره بنجل چیه ..فقط یه مارک خوب که همه چی داشته باشه قیمتشم تا ۵ تومن مثلا

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا لوازم ارایش اصل داره بنجل چیه ..فقط یه مارک خوب که همه چی داشته باشه قیمتشم تا ۵ تومن مثلا

اصل داره مطمئنی؟

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

من خودم نرفتمولی میگن هرچی جنس فیکه اونجاس

چه برعکس میگی 😭😭

ن ب خدا

هی چه بدانم .برم تاپیک بزنم کرمانشاهیابیاند

آره عشقم بروالبته کوردستانه فکنم

اوهوم مرسی عزیزم شبت خوش

نمیدونم همینجوری واس همه استفاده میکنم🥰🤪🤪🤪

قلب تیری یا تیر قلبی مسئله اینس بوووس جیگر 😂