2777
2789
عنوان

خانمهای کرمانشاهی یه لحظه لطفا

244 بازدید | 30 پست

سلام من دخترم روی دستش چندتا لکه سفید زده خیلی نگرانشم که بیماری خاصی باشه  میشه یه دکتر پوست خوب تو کرمانشاه معرفی کنید ممنون میشم

الهی همه به آرزوهاشون برسن❤🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر سپهر محشره رو دستش نیست تو کرمانشاه البته باید نوبت بگیری خیلی سخت نوبت میده میدان گلایول فکر کنم بزن نت ادرس و شمارشو بگیر

دکتر ابراهیمی ایشونم نوبت سخت میده ولی کارش خوبه 

کیارش امینی 

ساسان فرحناکی اینام خوبن

مرسی عزیزم نوبت دهیش طوره؟زود نوبت میده؟

مطب شخصی دیر نوبت میده ولی کارش عالیه

اگه اشتباه نکنم درمانگاه مهدیه میره اونجا نوبت شاید گیرتون بیاد

دکتر خوب زیاد میشناسم ولی انگار الان مغزم خوابه یادم نمیاد اسماشون

خودمم زیاد مراجعه کردم ب دکترای مختلف 

دکتر سپهر محشره رو دستش نیست تو کرمانشاه البته باید نوبت بگیری خیلی سخت نوبت میده میدان گلایول فکر ک ...

افریننن یکی از اونایی ک هرچی فک کردم یادم نیومد سپهر بود 

این دیگه تهشه

پیش امینی هم قبلا رفتم خوبه

سلام عزیزم کلینیک حاج دایی بیشنر متخصص های پوست هستن نوبتم اینترنتی بگیر ولی ۸ صبح باید وارد سایتش شی

البته ممکنه بخاطر آفتاب باشه پسر من رو زانوهاش لکه زده بود بخاطر شلوارک بود و آفتاب پماد زدم شلوار بلندم پوشیدم خداروشکر خوب شد

🌸  ••𝐵𝑒 𝑇𝘩𝑒 𝐵𝑒𝑠𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐹𝑜𝑟 𝑌𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒𝑙𝑓..! 🌸

مطب شخصی دیر نوبت میده ولی کارش عالیهاگه اشتباه نکنم درمانگاه مهدیه میره اونجا نوبت شاید گیرتون بیاد ...

خیلی ممنونم خیلی نگرانم میگم خدایی نکرده  برص نباشه یه دکتر ببرم درست تشخیص بده

الهی همه به آرزوهاشون برسن❤🤗