2777
2789
عنوان

خانمهای کرمانشاهی یه لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 30 پست
افریننن یکی از اونایی ک هرچی فک کردم یادم نیومد سپهر بود این دیگه تهشهپیش امینی هم قبلا رفتم خوبه

نابغه ایه واقعا اگه زود نوبت میداد برای پوستم میرفتم پیشش داروهاشم به طبع خیلی گرونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر سپهر محشره رو دستش نیست تو کرمانشاه البته باید نوبت بگیری خیلی سخت نوبت میده میدان گلایول فکر ک ...

مرسی فدات تاپیکارو خوندم متوجه شدم سپهر خیلی خوبه حالا چجوری نوبت گیرم بیاد

الهی همه به آرزوهاشون برسن❤🤗
دکتر سپهر و دکتر ابراهیمی کارشون خوبه ولی دیر نوبت میدن البته سپهر زده تو کار تزریق ژل و بوتاکس اینا ...

من کورد نبودم ولی نامزدم کوردع میگه من پوست سفید می خوام ولی من خوب خیلی سفید نیستم چه کنم

مرسی فدات تاپیکارو خوندم متوجه شدم سپهر خیلی خوبه حالا چجوری نوبت گیرم بیاد

اسمش وحیدرضا سپهر بزن گوگل شمارش بیاد شنبه زنگ بزن ببین نوبت میده یا نه اگه دیدی نشد وقتتو تلف نکن برو پیش ابراهیمی بگو از شهرستان میام رام دوره سخته رفت امد برام ببین رات میندازه

اسمش وحیدرضا سپهر بزن گوگل شمارش بیاد شنبه زنگ بزن ببین نوبت میده یا نه اگه دیدی نشد وقتتو تلف نکن ب ...

اگه برم مطب سپهر همینو بگم بهم نوبت نمیده؟

من کورد نبودم ولی نامزدم کوردع میگه من پوست سفید می خوام ولی من خوب خیلی سفید نیستم چه کنم

اگه برای همچی چیزی میخوای برات متاسفم واقعا 

اون میره قد خودش برات بلند کنه یا بخاطر تو میره خودش کچل کنه؟چرا برای خودت ارزش قائل نیستی منم سفید نیستم کوردیم ولی اگه شوهرم اینو بگه بخدا یه دیقه معطل نمیکنم نمیمونم تو زندگیش 

اگه برم مطب سپهر همینو بگم بهم نوبت نمیده؟

میتونی بری ولی سخت نوبت میده قبلا یه منشی داشت خیلی بداخلاق بود الان نمیدونم همونه یا نه

مثلا من مهر ماه زنگ زدم نوبت بده گفت تا اردیبهشت نوبت نداریم دکترام زدن تو کار تجارت مطبش قبلا پارکینگ بود من میرفتم دستگاه کارت خوان نداشت ویزیت نقدی میدادیم تا مالیات ندن الانم کارای زیبایی تزریق و فیلر اینا بیشتر براشون سود داره اولویت نوبت میزارن برای اونا تا مشکلات پوستی بقیه

شایدم اصلا نباشه رفته باشه خارج تابستونم هست

سلام عزیزم کلینیک حاج دایی بیشنر متخصص های پوست هستن نوبتم اینترنتی بگیر ولی ۸ صبح باید وارد سایتش ش ...

آره شوهرمم میگه شاید به خاطر آفتاب باشه ولی من نگرانم میگم ببرم دکتر مطمئنم شم

میتونی بری ولی سخت نوبت میده قبلا یه منشی داشت خیلی بداخلاق بود الان نمیدونم همونه یا نهمثلا من مهر ...

والا میرم شوهرم یه آدم گیریه شاید بتونه نوبت بگیره ازش توکل به خدا