2777
2789
عنوان

چقدر پشیمونم رفتم دندون پزشکی

371 بازدید | 46 پست

کاش نرفته بودم 😭😭دندوناموبیست سال پیش رفتم پیش ی دکتر ترمیم کردم بخدا هیچ مشکلی پیش نیومد تا اینکه اون هفته رفتم ب ی دکتر نشون دادم گفت گوشه اش شکسته و باید ترمیم بشه مجدد ب عصب نرسیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد رفتم دوتاشو باز تراش داد گفت برو غذا بخور بلند باشه باز بیا گفتم بانده گفت نه باید بری غذا بخوری  من اومدم خونه و دوروز گذشت دیدم وای نه نمیتونم حتی سوپ بخورم باز رفتم ی ساعت تو نوبت نشستم 

بعد گفتم فلان جا بلندی داره ب دکتر گفت نه من حای دیگه میبینم خوب یکی نیس بگه دکتر عزیزم خب اگه میبینی بستراش مگه من وقت اضافی دارم با دو تا بچه هر بار بیام 

بعد رفتم دوتاشو باز تراش داد گفت برو غذا بخور بلند باشه باز بیا گفتم بانده گفت نه باید بری غذا بخوری ...

مگه کاربن نمیذاش لای دندونات؟ چجور بلندی رو نفهمیده

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...