2777
2789

همین۲  ساعت پیش این اتفاق افتاد

من یه خواستگار داشتم 

همسایه حسود زیرآب مارو زدن کاری کردن جلوی چشمامون...

آبروم بردن

نمیتونم دقیق توضیح بدم میترسم از بدشانسی شناسایی بشم

ولی خواهش میکنم اولا جایی رفتین خواستگاری برای تحقیق به حرف همسایه ها اعتماد نکنین

دوما به هیچکس اعتماد نکنین فقط چند درصد از ادما خوبن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین۲ ساعت پیش این اتفاق افتادمن یه خواستگار داشتم همسایه حسود زیرآب مارو زدن کاری کردن جلوی چشمامو ...

چوبشون می خورند کارما پس می دن

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .
همین۲ ساعت پیش این اتفاق افتادمن یه خواستگار داشتم همسایه حسود زیرآب مارو زدن کاری کردن جلوی چشمامو ...

دقیقا ی دختر سمت ما بخاطر مردم آزاری همسایه ها تا ۴۰سال بیچاره مونده بود مامانش همیشه ت  مسجد نفرین میکرد💔همسنای اون الان نوه دارن اون تازه فک‌کنم بچه دارشده 

ولی من دیدم اونایی ک مردم ازاری کردن هیچ تقاصی ندادن حداقل تو این دنیا

چوپ‌حدا صدا نداره

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

یه حرکت زشتی زدن...

چه حرکتی .

اینجا شناخته نمیشی چون همه با این همسایه ها یکم طرفیم .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

چه حرکتی .اینجا شناخته نمیشی چون همه با این همسایه ها یکم طرفیم .

تهمت زدن به ما

ما خیلی تو خونمون بحث و دعوا و ناسازگاری هست 

همسایه ها میدونن

اما تهمت دزدی و...اینا زدن

ما هرچی هستیم حرومزاده نیستیم روی حق الناس حساسیم