2777
2789

تقریبا ۳ ماهه ازدواج کردم سر جمع شاید ۱۰ بار رابطه داشتیم اونم با کلی درد وسختی دکترم رفتم انگار سردرنمیارن هر کی ی چیزی میگه نمیدونم هایمنم باز شده یانه چون که تا ی جایی میتونم تحمل کنم حس میکنم به ی مانع برخورد میکنه حتی دکترم که معاینه کرد تا ی جایی اجازه دادم بعدش از شدت درد نتونستم ی قسمت کمی که وارد میشه انگار جلوتر نمیشه بره مسدوده ودرد عجیبی باید تحمل کنم حالا دکتر گفته یا طول واژنت کوتاهه به رحمت برخورد میکنه یا اینکه عفونت داری بخدا بریدم دیگه نمیدونم چیکارکنم کسی مشابه من بوده چیکار کردین شما😭 

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد رو بله من شدید داشتم 

اصلا باز نمیشد ولی دکترم گفته بود که باید تحمل کنی کم کم 

خیلی اذیت شدم 

ولب دقیقا دکترم توضیح داد چطوریه .

دکتر دیگه برو 

بعد هنوز هایمن بازنشده چطورمیخوره به دهانه ی رحم ?

عزیزم بله من بودم ولی دکتر باید تشخیص بده دقیقا چیه نمیشه که دکتر نونه تشخیص بده طول واژنت کوتاهه یا ...

خب هر کی ی چیزی میگه از کجا بدونم کوتاهه نمیتونم کامل رابطه داشتم باشم انگار تهش مسدوده وقتی که بهش برخورد میکنه جونم درمیاد خیلی وحشتناکه. 

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭

عزیزم شاید جنس... فیبریه چون منم اینطوری بودم ودرد خییلی زیادی رو تحمل میکردم وبعد از چند بار را..طه کامل پاره شد ودکتر هم رفتم گفت به خاطر همین قضیه بهتر بود از بی حسی یا ژل استفاده میکردی که اینقدر اذیت نشی پیش دکتر خوب برو

خب هر کی ی چیزی میگه از کجا بدونم کوتاهه نمیتونم کامل رابطه داشتم باشم انگار تهش مسدوده وقتی که بهش ...

خب عزیزم اگه هایمن شما گوشتیه باید عمل بشه 

میگم که دکتر باید بگه 

دکتر رفتی اصلا 

یه جوری حرف میزنی انگار دکتر نرفتی 

من خودم مشکل داشتم زیر نظر دکتر بدون عمل حل شد

میدونم دکترا چی میگن یه وسیله ای دارن طول واژن رو میبینن  

درد رو بله من شدید داشتم اصلا باز نمیشد ولی دکترم گفته بود که باید تحمل کنی کم کم خیلی اذیت شدم ولب ...

باز شدن مطمعنم باز شده آخه فردای عروسی که برای بار اول رابطه داشتیم همین اولش که رفت خیلی اذیت شدم دو سه بار همینطوری بود ولی بعدش یکم که جلوتر میره دیگه نمیتونم تحمل کنم خیلی دردش وحشتناکه بخاطر همین دکتر گفت یا عفونته یا طول واژنت کوتاهه.

خب عزیزم اگه هایمن شما گوشتیه باید عمل بشه میگم که دکتر باید بگه دکتر رفتی اصلا یه جوری حرف میزنی ان ...

چرا گلم نوشتم که رفتم دکترگفت بازشده ولی نمیدونم چرا ی مقدار که میره جلو انگار محدوده دیگه جلوتر نمیتونه بره ودرد وحشتناکی داره دکترم حدس زد یا طول واژنت کوتاهه یا عفونت داری.

عزیزم شاید جنس... فیبریه چون منم اینطوری بودم ودرد خییلی زیادی رو تحمل میکردم وبعد از چند بار را..طه ...

دکتر گفت باز شده آخه خودم متوجه میشم بار اول همین اولش که میرفت جیگرم درمیومد ولی الان کمی که رفت داخل دیگه نمیتونم تحمل کنم انگار به ی مانع برخورد میکنه.

عزیزم استرس نداشته باش از شوهرت بخواه با دستش چیز کنه..

خب با دستشم تا ی جایی تحمل دارم دکترم که رفتم برای معاینه چه بادستش چه با دستگاه ی مقداریش رو تونستم تحمل کنم بعدش دیگه نمیشه انگار ی دیواری چیزی هست که اجازه نمیده ودردوحشتناکی داره.

چرا گلم نوشتم که رفتم دکترگفت بازشده ولی نمیدونم چرا ی مقدار که میره جلو انگار محدوده دیگه جلوتر نمی ...

عزیزم دکترت نباید حدس بزنه 

باید تشخیص بده میگم 

با یه ابزاری نگاه میکنن 

اندازه میگیرن 

ختما دکترت خیلی ناشیه یا بیسواده 

برو پیش یه دکتر باتجربه 

حدس چیه اخه

تعجب مبکنم 

عفونت علایم داره همینجوری که نمیشه گفت 

عزیزم دکترت نباید حدس بزنه باید تشخیص بده میگم با یه ابزاری نگاه میکنن اندازه میگیرن ختما دکترت خیلی ...

چه میدونم والا بریدم دیگه😭