2777
2789

که دنیا یه عمه مثل هما به من بدهکاره 

وقتی فکرشو میکنم میبینم نه عمه عمو خوبی داشتم نه خاله و دایی 

خوش به حال کسایی که خانواده هاشون دوسشون دارن واقا اونا زندگی رو بردن... 

هیچ چیز برای یه دختر مثل حمایت خانواده قشنگ و با ارزش نیست به نظرم.... 

وقتی تنهایی هیچ چیز مثل عشق و محبت خالص حالتو خوب نمیکنه💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا موافقم، فامیل یا خانواده خوب و حامی داشتن که پشتت باشن و دلگرمت کنن آدمو نجات میده یه روزایی

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
من حسرت اینو میخورم که چرا تو اون روزا نبودم چقد قبل امیر زندگیشون قشنگ بود بابای حمایتگر عمه ی مهرب ...

هرچی بر میگردیم به گذشته زندگی ها صمیمی تر و قشنگ تر بود 

بنظر من که اهمیتی نداره خاله و دایی و عمو و عمه دوستت داشته باشه یا حمایت کنن

همینکه پدر و مادری داشته باشی که دوستت دارن حمایتت میکنن به کل دنیا می ارزه

و فقط نداشتن این موضوع غم بزرگیه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗