2777
2789

سلام. گاهیدانقدر تاپیک میترکه میگم چرا وقت بزرام رو تاپیک کار کنم ولشششش

یه بارم با پستی که اصلا من نزده بودم منو تعلیق کردن بخاطر گزارش زدن یکی از نفرات این سایت ...

خب دیگه خودکامه را تدبیر نیست، ظاهرا اقبال عمومی سایت افت کرده با رفتار چکشی برخی نی نی یارهاااا

بیا اینم بترکون

سلام. شهید نادر مهدوی را در اینترنت جستجو کن . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ابتدا مرام گرداننده سایت (کیفیت خوب ) بود الان (کمیت تبلیغات) هست .

اینم درسته و ملموس..... باید خیلی زرنگ باشی انگشتت به تبلیغات نخوره ..... تبلیغ رو دقیقا میاره زیر انگشتت .... گند زدن بابا خیلی دنبال صرفه افتادن بنظرم

سلام. شهید نادر مهدوی را در اینترنت جستجو کن . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

اینم درسته و ملموس..... باید خیلی زرنگ باشی انگشتت به تبلیغات نخوره ..... تبلیغ رو دقیقا میاره زیر ا ...

تبلیغات منبع درآمد سایت هست ما هم قبول داریم ولی نه این که کل سایت نابود بشه. فقط تبلیغات بمونه و یک سری دختر بچه که سایت رو با مدرسه اشتباه گرفتن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

تبلیغات منبع درآمد سایت هست ما هم قبول داریم ولی نه این که کل سایت نابود بشه. فقط تبلیغات بمونه و یک ...

ایارو بزار کنار ترکیدن زیاد تاپیکها و گاها استاندارد دوگانه در رفتار با کاربران و ملاحظه برخی کاربران خاص از سمت برخی نی نی یارها