2777
2789

هر چند وقت یکبار ؟

ما راه دوریم 

و متاسفانه مادرشوهرم هر روز  روزی یکبار دوبار زنگ میزنه 

و با من اصلا هیچچچچ تماسی نمیگیره 

بگیره ام به زور یه سلام میده میگه سعید کجاست ؟( همسرم )

مثلاً میگم مشغول فلان کاره و .... 

اااا خب خدافس ! 

یعنی بعدددد ماه ها زنگ میزنه اونم اینطوری و طوری حرف میزنهههه که انگار داره با دشمن حرف میزنه

خیلی کار ها کرده که هیچ وقت از دلم نمیره 

هیچ وقت حتی اگه کینه بشه 

و اینکه من می‌خوام رابطه مو کم کنم 

چون زندگی مو خیلی خراب کرده خدا لعنتش کنه روز خوش نبینه 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرموقع مادرشون دعوت کنه یا وقت آزاد داشته باشیم خودم میگم ببین هستن بریم دیدنشون،ما حدود دو ساعت فاصله داریم 

معمولا ماهی دو بار باهم میریم، اما شغل همسرم شهر اونهاست و زیاد سر میزنه بهشون 

خودت چقدر زنگ‌میزنی به ایشون؟

ایشون مجال میدن مگه؟؟؟میگه روزی دوبارزنگ میزنه 🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

اسی فکر کنم از اینایی هستی که زیاد فکر و خیال میکنه بیخیال با این توضیحاتی که دادی بنده خدا مادرشوهر ...

متاسفانه آدم دو رویی 

پیش فامیل هاش و شوهرم هی عروسم دخترم می‌کنه 

اما تنها میشیم به قرآن قسم عین شیطان میشه

اخمش می‌ره تو هم جواب نمی‌ده اصلا وضعی.....

شوهر ندارم ولی هفته ای یکبار دوبار شده هفته ای شیش روز میریم خونه مامانبزرگم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

متاسفانه آدم دو رویی پیش فامیل هاش و شوهرم هی عروسم دخترم می‌کنه اما تنها میشیم به قرآن قسم عین شیطا ...

عجب خیلی بده اینطوری مثل خودش رفتار کن و سعی کن تنها نباشی باهاش کمتر بره رو مخت

ایشون مجال میدن مگه؟؟؟میگه روزی دوبارزنگ میزنه 🤣

خدا شاهده ماه های اول عروسی مون روزی ۵ بار زنگ میزد 🙃

خدا شاهده ماه های اول عروسی مون روزی ۵ بار زنگ میزد 🙃

خداصبرت بده والا.وابستس به پسرش.نه به مادرشوهره من که ماه به ماه یاده پسرش و ما نمیفته نه به مادرشوهره تو🤦‍♀️

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖