2777
2789
عنوان

وقتی بوق اشغال میخوره یعنی چی

55 بازدید | 8 پست

سلام شبتون بخیر 

دوستان من چند روزه دارم به یه نفر زنگ میزنم بدون اینکه بوق بخوره یا چیزی بگه فقط بوق اشغال میخوره یعنی بلاکم کرده؟ 

و البته اینم بگم خطش به نام کسی بوده که الان فوت کردن ممکنه خطش مسدود شده باشه؟

بله بلاک کرده

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

بلاک کرده...اگه مسدود باشه میگه ک مسدوده

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا دو خط اخرت نمیدوم

ولی با یه خط دیگه زنگ بزن که ببینی بازم همون‌جوری بوق میخ‌وره یا نه

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

با اون یکی خطمم زدم اونم همینجور بود

منظورم خطی که طرف نداره یا به تو مرتبط نیس که بلاک کنه 

خط مامانی بابایی کسی 

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

بلاک کرده...اگه مسدود باشه میگه ک مسدوده

اخه دوست صمیمیمه اخرین بار دو روز پیش که زنگ زدم خودش گفت احتمال داره خطم مسدود بشه 

چیزیم بینمون اتفاق نیوفتاده که بلاک کرده باشه🥲