2777
2789

خیلی خوبه قد بلند هیکلی جذاب مردونه از اینا ک حس میکنی کنارش میتونی خوشبخت ترین زن دنیا بشی 

قصدش نمیدونم چیه 

تازه داریم آشنا میشیم 

من خودمم خوبم خوشگلم شاغلم 

پسره سنش بالای سی هست و همیشه خستهههه 

خیلی کم پیام میده پیامام دیر سین میکنه 

حتی بعضی وقتا میفهمم تلگرام اینستا میاد پیام های منو سین نمیزنه البته میگه حالم خوب نیست این روزا 

دغدغه کاریش خیلیه 

اما هر موقع زنگ بزنم جواب میده شلوغم باشه میزاره صدای دور برش بشنوم تا خودم قطع کنم 🫠🫠

پسر سنگینی هست 

عیبش همین پیام و زنگ زدنا هست هروقت هم بیرون رفتیم کم نزاشته 

چیکار کنم ؟

چند بار قهر کردم اصلا اهمیتی نداده زنگ میزنه خیلی عادی صحبت میکنه میگه چخبر و … 

هرچی میگم باهات قهرم میگه میدونم 🤣😭

اصلا جایگاهی بنام رل و دوست پسر و پارنتر و اکس ارزش نداره نکبت سمی هوس بازن ورود کنی آسیب صدمات داره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت عادیه ؟؟ ینی ی روز پیشش بودم واتساپش نشونم داد کلی پیام های سین نزده بود خودم میگم گیر ندم وقت ...

من درکش میکنم واقعا هرچند مثل بی احترامی میشه برای طرف مقابل برای همین دارم ترک میکنم، البته من چون سر نمی‌زنم نمیبینم، ما نمیشناسیمش ولی شاید اهل پیامک نیست اهل زنگ زدنه، من خودم با پیامک راحت ترم تا زنگ

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
من درکش میکنم واقعا هرچند مثل بی احترامی میشه برای طرف مقابل برای همین دارم ترک میکنم، البته من چون ...

پیامک میگم مثلا تلگرام و اینا

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
بنظرت عادیه ؟؟ ینی ی روز پیشش بودم واتساپش نشونم داد کلی پیام های سین نزده بود خودم میگم گیر ندم وقت ...

اره دقیقا اینکه جز پیام چجوریه مهمه من خودمم اینطوریم حوصله پیام اینا ندارم

25 پنج سال از من بزرگ‌تره متولد ۷۳ اما سختی کشیدس

سن خودتم پس کم نیست بخای خودتو لوس کنی براش خریدار نباشه😂

خوب شاید چون سختی کشیده سنشم رو به بالایه دیگه حوصله اون رفیق بازیا نداره😂☺