2777
2789
عنوان

به حرف بابام گوش نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 42 پست

الهی ننههه 

فردا حتما براش درست کن، باباها خیلی گناه دارن

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
تا اینکه ده دقیقه بعد از شدت عذاب وجدان بلند شدم که درست کنم که دیگه بابام گفتن من نمیخوام . یعنی هم ...

اشکال نداره ولی دفع ی دیگه سعی کن اینطوری نکنی و احترامشونو نگه داری و به حرف بی ادبای اینجا گوش ندی 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه کاریه که شده الان فقط خودتو داری عذاب میدیعب نداره دیگه بهش فکر نکنولی از این به بعد ازت چیزی خ ...

اخه من هروقت هرچیزی میخوام واسم خیلی سریع آماده میشه 

همین چندماه پیش توی دانشگاه حالم بهم خورد و دانشگاهم‌ تا خونه حدودا ۲۰ ۲۵ کیلومتر فاصله داره . زنگ زدم بابام بنده خدا با اینکه تازه از سرکار اومده بود خونه اومدن دنبالم دم دانشگاه بعدم بردنم بیمارستان و یکی دوساعت اونجا علاف شدیم بعدم سریع پرتقال خریدن و آوردن خونه واسم آب پرتقال گرفتن . با اینکه روز مادر بود و از قبل برنامه ریختن بودن برن خونه مادر خودشون و تقریبا میشه گفت با بد شدن حال من یکهویی کل برنامه هاشون بهم خورد 

اره ولی از من خواستن همیشه خودشون بلند میشن این دفعه بع من گفتن اونم چندبارر

عزیزم افرین بهت .اینکه عذاب وجدان گرفتی یعنی خیلی خانومی...برو بغلش کن بوسش کن بگو ببخشید بابا سرم درد میکرد.مخدایی نکرده مثه من یه عمر حسرت نداشتنشو نکشی

چیزی نگفت مامانت؟دختر من حرف باباشو بی محل کنه تنبیه میشه به شدت هم تنبیه میشه

بچه های من هم همینطور تا به حال هیچکدوم به پدرشون تو نگفتن همیشه میگن شما حتی اون موقع که تازه زبون باز کردن

عزیزم افرین بهت .اینکه عذاب وجدان گرفتی یعنی خیلی خانومی...برو بغلش کن بوسش کن بگو ببخشید بابا سرم د ...

من اونقدر صمیمی نیستم که بخوام بابامو بوس و بغل کنم 

وقتی هم که از خواب بیدار میشم کلا اخلاقم خوب نیست 

بلند شدم گفت نمیخواد درست کنی منم گفتم باشه خب نمیخوری که نخور 

ولی عذاب وجدان داره خفم میکنه مخصوصا که انقدر به فکر من هستن همیشه

اخه من هروقت هرچیزی میخوام واسم خیلی سریع آماده میشه همین چندماه پیش توی دانشگاه حالم بهم خورد و دان ...

اخی عزیزم 

همینکه عداب وجدان گرفتی نشون میده خیلییی دختر خوبی براشون هستی 

حالا این یه بار پیس اومده دیگه کاریش نمیشه کرد 

برا فردا نهار درست کن

من اونقدر صمیمی نیستم که بخوام بابامو بوس و بغل کنم وقتی هم که از خواب بیدار میشم کلا اخلاقم خوب نیس ...

عزیز دلم ببخشید این حرفو میزنم باباها یهو تموم میشن یهو میرن بدون اینکه بفهمی فقط به خودت میای میبینی نیستن.ممن بابامو تقریبا یکساله از دست دادم روزی هزار بار میگم کاش بود پاهاشو ماچ میکردم.گریه م دراومد

اخی عزیزم همینکه عداب وجدان گرفتی نشون میده خیلییی دختر خوبی براشون هستی حالا این یه بار پیس اومده د ...

متاسفانه یکبار بیشتره 

من چون یک خواهر دارم که یکسال ازم کوچیک تره همیشه میخوام کارا رو اون انجام بده و تقریبا از ۱۰۰ درصد حرفای بابام شاید ۲۰ ۳۰ درصد گوش کنم که خیلی بدهه

متاسفانه یکبار بیشتره من چون یک خواهر دارم که یکسال ازم کوچیک تره همیشه میخوام کارا رو اون انجام بده ...

خب عزیزم دیگه اینطوری نباش گلم 

نمیخوام بهت عذاب وجدان بدما ، ولی سعی کن تا هستن تا جایی که میتونی به حرفشون گوش کنی 

اونا خواسته زیادی از بچه هاشون ندارن 

انشالله سایشون همیشه بالای سرت باشه