2777
2789

حدیث کسا رو فقط باید چهل روز در یک ساعت معینی براش بخونم؟ یا نمازی هم داره که حتما باید بخونم؟ روز هایی که پریود میشم چطور؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریضه دخترتون؟

نه عزیزم من به خاطر اینکه سلامتیم رو بدست بیارم چند تا عمل سخت داشتم در سال های مختلف.

دخترم نتونست درسش رو بخونه چون از من مراقبت می کرد اسمش زهره اس تا دوازدهم خونده ۲۰ سالشه جوونه پاکه  اما امان از این زندگی سخت روزگار ، روزهایی که کسی نبود ازم مراقب کنه دخترم مراقبم بود خونه رو تمیز می کرد تازه مراقبت خواهر و برادر کوچک ترش هم بود. فقط ۳ الی ۴ تا از درس های دوازدهمش مونده اونا رو هر چی می خونه امتحان میده قبول نمیشه بچشم افسرده شده ، شده پوست استخوان  دو سال توی این گرفتاری افتاده. همش بهم میگه مامان این بلا چرا سر من اومده ول کنمم نیست چرا هر چی دختر دیگه اس که یللی تللی میره موفق شاده اون وقت من که آدم خوبی بودم وضع الانم اینه از بقیه عقب افتادم. منم کلی دلداریش میدم میگم درست میشه.

توروخدا براش دعا کنید😭😭😭 یه سری می خواست خودکشی کنه.

نه عزیزم من به خاطر اینکه سلامتیم رو بدست بیارم چند تا عمل سخت داشتم در سال های مختلف.دخترم نتونست د ...

داداش من یه درس شو فقط افتاده بعد مامانم رفته بود مدرسه اش معلمه گفته بود پول بده دیپلم میدم حالا شماهم برین مدرسه صحبت کنید ببینید چی میگن نگین پول اینا ببینید مزه دهن شون چیه