2777
2789

من بعضی وقتا میرم تو این مدل تاپیکا اصلا یه چیزایی میگن عجیب 

تا کسی چیزیو خودش استفاده نکرده باشه و نتیجه ندیده باشه نمیتونه به شما بگه الکی هرچیزی هم میبینین که بقیه معرفی میکنن اول کلی تحقیق کنین راجبش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت پیش یکی میگفت سرکه بزنید به پوستتون برای روشنیعجیب بود برام !

وای😐😂

اتفاقا یکیو اینجا دیدم منم که تاپیک زده بود بیایین مشکل بگین راهنمایی کنم

بعد گفته بود اره یخ بزنین من ریپلای کردم کامنتشو گفتم که اصلا خوب نیست باعث اسیب هم میشه حتی هیچ جوره قبول نمیکرد

وای😐😂اتفاقا یکیو اینجا دیدم منم که تاپیک زده بود بیایین مشکل بگین راهنمایی کنمبعد گفته بود اره یخ ...

جالبه قانعم نمیشن 

همه دکترا تایید کردن یخ مضره برای پوست ولی یکی اینجا معتقد بود چون جورجینا استفاده میکنه خوبه 

من معتقدم هیچ روش خونگی ای تاثیر چندانی روی پوست نداره نهایت اگه شانس بیاری و حساسیت نداشته باشی و پوستتم حساس نباشه یه تمیزی مختصری به پوستت میده

منی که روش تهاجمی هم امتحان کردم و تاثیر چندانی نداشت چه برسه روش خونگی

جالبه قانعم نمیشن همه دکترا تایید کردن یخ مضره برای پوست ولی یکی اینجا معتقد بود چون جورجینا استفاده ...

واقعا روش های خونگی تاثیر نداره؟ پس عذاب وجدان نداشته باشم از اینکه تنبلم و اصلا ماسک های خونگی استفاده نمیکنم؟😅

واقعا روش های خونگی تاثیر نداره؟ پس عذاب وجدان نداشته باشم از اینکه تنبلم و اصلا ماسک های خونگی استف ...

نه عزیزم نداشته باش😂

واقعا چندسال هم ماسکای شیمیایی استفاده کردم هم خونگی

نه تاثیری توی جوش داشت نه روشنی نه شفافیت نه لک های کمرنگ

فقط میگم یه تمیزی نهایت بهت بده که تا شب دووم داره

چند روز پیش دکتر یه دسته سوزن دورانی تو پوستم فرو کرد تاثیر چندانی نداشت😂