2777
2789
عنوان

ازدواج یه زن مطلقه با یه پسر مجرد خیلی بده ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 54 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون پسرای که دیدم با زن مطلقه ازدواج کردن پسرا ۹۹درصد خوب نبودن کم پیش اومد خوب دربیاد خوب دیدم اما ...

درصدارو از کجا درمیارین

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

این آقا از راننده های اون شرکته . ۳ تا ماشین سنگین دارن وضعشون خیلی خوبه . تقریبا ۷ ۸ ماهه این پسره بهش پیام میداده دخترداییم گفته اصلا با پسر مجرد ازدواج نمیکنم . اونم گفته من مشکلی ندارم تو چرا عیب میذاری رو خودت . دو سه هفته پیش مامان بابای پسره میرن محل کار دختر داییم میگن ما پدر مادر فلانی هستیم دخترداییمم میگه تا اینو گفتن من بلافاصله گفتم من به اون آقا هم گفتم اصلا قصد ازدواج ندارم اگه ازدواج کنمم با کسی ازدواج می کنم که تو شرایط خودم باشه درک می کنم که شما بهترین هارو برای پسرتون آرزو دارید من دختر ۱۴ ۱۵ ساله نیستم احساساتی بشم دیگه از سن و شرایط من رومانتیک بازی و عشق و عاشقی گذشته من فقط منطق حالیم میشه و خلاصه گفته نگران نباشید هیچوقت از،سمت من چراغ سبز نمیبینید

🖤

اون پسرای که دیدم با زن مطلقه ازدواج کردن پسرا ۹۹درصد خوب نبودن کم پیش اومد خوب دربیاد خوب دیدم اما ...

ایولا ایول

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یه پسری گیر داده بهش ۳۵ سالشه دیپلم داره اونم خدایی به چشم برادری خوشگله . دختر داییم تو ۱۹ سالکی از ...

عزیزم مطمعن باش این پسر از یه طلاق گرفته  برابر بیشتر تجربه داره 

پسرای الان و نشناختیا

چه عیبی داره اخه بهمم میان

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

منم بهش گفتم واقعا هیچ ایرادی نداره حالا یه مدت قبول کن باهاش در ارتباط باش برای آشنایی.  خودش میگه نه از من گذشته بخوام لباس عروس بپوشم و عروسی بگیرم و اونام همین یه پسر رو دارن آرزو دارن براش . 

🖤