2777
2789
عنوان

ازدواج یه زن مطلقه با یه پسر مجرد خیلی بده ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 54 پست

بعد جالبه این دختره ی خنگ اصلا نذاشته ببینن این پدر مادر چی میخوان بگن اومدن موافقت خودشون رو اعلام کنن یا مخالفت 😂 فقط گفته نگران نباشید من اصلا قصد ازدواج با پسر شمارو ندارم خواهش می کنم دیگه نیایید محل کارم آبروم میره 

🖤

چ مادرشوهر روشن فکری

سنشم بالاست و سنتی و مذهبی ان  ولی ازون باشعورا   خواهرشوهرام وقتی فهمیدن ما همو انتخاب کردیم  ب همسرم گفتن هرطور خودت میخای مگه چون قبلا شکست خورده دیگه حق زندگی نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو بدون رضایت خانواده ها ازدواج نکنه. ازدواج پیوند بین دو خانوادست نه دو فرد. کره ای ها هم ضرب المثلی دارن برای همین موضوع میگن وقتی با یکی میخوای ازدواج کنی با تک تک اون خانواده فکر کن ازدواج میکنی یعنی منظورشون همینه که پیوند بین دو خانواده هست نه دوفرد. اونایی هم که میگن به کسی ربطی نداره یا بچه آن یا هنوز خیلی خام و بی تجربه آن. اگر خانواده ها راضی باشن مشکلی نیست ولی اول باید تحقیق کنه در مورد علت طلاق این خیلی مهمه. شاید مساله مهمی باشه که بعد باعث حتی مشکل در زندگی خودش در آینده هم بشه 

درصدارو از کجا درمیارین

تو اداره امار کار میکنن 😂یجوووری دقیق میگن 

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

وا نه چه ربطی داره

دخترداییم میگه دیگه زشته من دوبار عروسی بگیرم تو فامیل آبروم میره این پسرم وه ازدواج اولشه حتما میخواد عروسی بگیره . بعد هم خانوادش حتما ناراضین .  یا میگه بعدا این موضوع ازدواج قبلیم رو میکوبن تو سرم و این حرفا ولی به نظر منم ایرادی نداره 

🖤

دخترداییم میگه دیگه زشته من دوبار عروسی بگیرم تو فامیل آبروم میره این پسرم وه ازدواج اولشه حتما میخو ...

بستگی ب طرفش داره  منکه هیچکدومشون ب روم نیاوردن تازه فک نکنم ب فامیلاشونم گفتن شرایط منو    اصلا براسون مهم نیست    کسی ک واقعا خداشناس باشه ب آدما با تحقیر نگاه نمیکنه

با شرایطی که دختر داییت داره خیلی هم عالیه کلی پسر مجرد داریم میخوای معرفی کنم؟😂

باید بذارن رو سرش حلوا حلوای کنن ولی دختره ی خنگ بخاطر شکست تو ازدواج اولش خیلی اعتماد بنفسش پایینه 🥲

🖤

بعد جالبه این دختره ی خنگ اصلا نذاشته ببینن این پدر مادر چی میخوان بگن اومدن موافقت خودشون رو اعلام ...

من یه سوال دارم

مگه اون پسر باکره هست؟مگه با هیچکس هیچ رابطه ای نداشته؟ ۳۵ سالشه یعنی یه رابطه ی دو ساله رو تجربه نکرده؟ پسرها! پسرا خیلی خوب حواسشون به خودشون هست نمیخواد نگرانشون باشی که یه وقت ضرر نکنن هم خودشون هم خانواده هاشون 

اتفاقا دختره از سر پسره هم زیاده

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

۳۵ سالشه فکر نکنم دیگه اخلاق بچگانه داشته باشه

ب دخترداییت بگو ذهنیتتو عوض کن  بهش فرصت بده اگ خانوادش مخالف نیستن    اینو منی بهت میگم ک دقیقا شرایطم مث اونه   همسرمنم ۳سال ازم بزرگتره  بالای سی بودیم بچه نبودیم     منم از عروسی گرفتن خوسم نمیومد  جشن عقد مختصر گرفتیم تازه توب این گرونیا فک نکنم خانواده طرف دخترداییتم برا عروسی گرفتن اصراری داشته باشن

مگه اونا مخالفن

اصلا نذاشته اونا حرف بزنن میگه ترسیدم یه چیزی بگن بقیه بچه های شرکت بفهمن ماجرا رو ترسیده سریع جمعش کرده . اصلا آخرش نفهمیده مخالفن یا موافق . گفته فقط برید از اینجا کسی بفهمه آبروم میره من با پسر شما ازدواج نمی کنم خیالتون راحت 

🖤

من یه سوال دارممگه اون پسر باکره هست؟مگه با هیچکس هیچ رابطه ای نداشته؟ ۳۵ سالشه یعنی یه رابطه ی دو س ...

ربطی ب باکره نداره   همسر من هیچوقت دوس دخترمعمولیم نداشته چون اعتقادش قویه ب خدا   ولی من هیچوقت خودمو دست پایین نگرفتم درمقابلش  دخترا نباید بخاطر ازدواج ناموفقشون اعتماد ب نفسشون بیاد پایین