2777
2789
عنوان

بمونه به یادگار از کادوی تولد آقای همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 5705 بازدید | 191 پست
چی بگم. خدا بهت آرامش بده. اره واقعا میفهمم تجربه دارممنم از خانواده فقط خواهرم برام عزیزه بقیه ....

خانما حقیقتا تمام تلاشتون را بکار ببرید که با هیچکس بد نباشید حتی خانواده همسر

پدر و مادر من با همه یا زیادی مهربون بودن یا دعوا داشتن

بخاطر همین کاملا طرد شدن

و ما بچه ها هیچ حمایتی نداشتیم

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم چرا اینقدر دکترا حواست پرت ان

باورتون میشه؟

پنج سال ما پیش چندین متخصص رفتیم

اون دو سال اول حتی یه آزمایش ساده هم

برای همسرم ننوشتن..

فقط هرماه منو سونو میکردن 

و داروی محرک تخمک میدادن

منی که سالم بودم و هرماه به موقع پریود میشدم

و به گفته خودشون فولیکول غالب هم داشتم

بعدهم که به اصرار من آزمایش نوشتن

گفتن طبیعیه، درصورتی که نبود

یعنی پنج شش متخصص زنان و زایمان و نازایی 

متوجه نشدن این اسپرم طبیعی نیست!!

اینا کار مافیاست

میدونین چه پول عظیمی از این راه درمیارن

سونو ، آزمایش، دارو ، ویزیت..

نمیدونم بعدا چطور میخوان جوابگوی ماها باشن

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨
خانما حقیقتا تمام تلاشتون را بکار ببرید که با هیچکس بد نباشید حتی خانواده همسرپدر و مادر من با همه ی ...

دقیقا قبول دارم. با کسی نباید بد باشی چون بالاخره به همونا نیاز داری

من موقع سقط و شرایط سختم فهمیدم همون مادرهمسرم چقدر خانم خوبیه چقدر الکی دعوا کردم

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

وآقا سخته اینکه کار کنی تایم کم بیاری درس بخونی من تو این یکسال که دانشجوعم حتی یه شبم با خیال راحت ...

الهی بگردم چقدر قوی هستی🫂

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

الهی بگردم چقدر قوی هستی🫂

خدا نکنه توهم قوی باش دوردانه

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

دقیقا قبول دارم. با کسی نباید بد باشی چون بالاخره به همونا نیاز داریمن موقع سقط و شرایط سختم فهمیدم ...

بعضی وقتا در مواقع سختی گذر آدم به دشمنش میفته

و شاید همون دشمن لطفی انجام بده که دوست انجامش نده

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 
باورتون میشه؟پنج سال ما پیش چندین متخصص رفتیماون دو سال اول حتی یه آزمایش ساده همبرای همسرم ننوشتن.. ...

شیطونه میگه انگار از کسی پول گرفتن چیزی نگن ولی اخه همشون گیج اند یا همشون پول گرفتن دروغ بگن؟

عزیزم‌میشه درخواست دوستیمو قبول کنی کار خیلی خیلی مهمی باهات دارم

قبول کردم عزیزم

چندسالتونه چرا بچه نمیارین خب

من ۳۵ همسرم ۴۸

هم دیر شد برا اقدام و هم دیگه ذوقی نیست

تننون سلامت این چه حرفیه ذوقش خود به خود میاد من مادرم داداشمو حامله شد 37 سالش بود

زنده باشین

همسرم‌ دیگه قبول نمیکنه