2777
2789
عنوان

با شوهرم قهریم

342 بازدید | 40 پست

شوهرم خونه مامانم بهم کم محلی کرد و خب وقتی بهش میگم چرا اینجوری میکنی بهش برمیخوره😏

3روزه جدا میخوابه غذای منو نمیخوره امروز 3ساعت رفت بیرون خونه از پنجره دیدم بیرون تو کوچه نشسته با آدمایی ک تاحالا نمیشناسه حرف میزد (مغازه دارو....) لابد دلش نمیخواد پیش من باشه

البته منم حتی نگاهش نمیکنم 

دیروز بچه ها باهاش کارداشتن با گوشی من زنگ زدن جواب نداد

من خیلی ناراحتم کسی هست یکم حرف بزنیم

دلم نمیخواد حتی دیگه آشتی کنیم حتی دیگه بهش بگم چی ناراحتم میکنه چون اصلا براش مهم نیست هرچی بگم میگه خستم تو گیرمیدی

امشب همه اتفاقای زندگیم تو ذهنم تکرار میشن

قهرچیه!! انگار دو تا بچه هفت ساله هستن بحرف مشکلات هاتون حل کنین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترین راه اینه که خودتو سرگرم کارای روزانه کنی غذا درست کنی به خودت برسی لباس خوب بپوشی یا اینکه یه کار هنری ورزشی چیزی انجام بدی تا یکم فضای باز برای اون باشه حالش خوب شد خودش برمیگرده 

یا اینکه باهاش صحبت کنی بگو مشکلت چیه چرا جدا می‌خوابی از چیزی ناراحتی بیا صحبت کنیم این مدلی 

با خودم ک فکر میکنم نذاشت برم درس بخونم منی ک همیشه درسم خوب بود نذاشت دوستامو داشته باشم 

با همه قطع ارتباطم حتی بچه دارشدن هم نمیخواستم بچه پشت هم داشته باشم 

ولی خب انگار تو زندگی هیچ نقشی نداشتم

هرموقع دلش خواسته قهرکرده من برم سمتش قبول نمیکنه آشتی کنه ولی اون اگر بیاد سمتم من سریع آشتی میکنم خیلی بدبختم

از نظر دیگران نباید بزاری فاصله بیشتر بشه ولی من میگم گاهی اوقات فاصله خوبه به شرطی که با تفکر همراه باشه. بشین تو یه کاغذ توقعاتی که از همسرت داری رو بنویس دو سه تا چیزی که خیلی برات مهمه و وقتی آروتر شدید و صلح برقرار شد از اون هم بخواه دو سه تا چیزی که برایش مهمه و رو مخشه در مورد شما بنویسه و تو یه فراغت بالی با هم در موردشان حرف بزنید و چهاچوبش رو مشخص کنید مطمئن باش اختلافات من خیلی کمتر میشه.

این حالت تنفر و دلزدگیت الان خیلی طبیعی هستش 

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!