2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت مسئول رفتار دیگران با شما نیست. اونم شوهر خواهرش. حالا باز اگه خواهرش بود میشد گفت مثلا تذکر ب ...

اونا هیچ کدومشون اصلا برام مهم نیستن اصلا قصدشون آزار من اما من اینک شوهرم هیچ کاری نمی کنه برام مهمه

احتمالا حسودیش شده یا لجش گرفته زمان بگذره ميفهمي دليلش تو هم محلش نده تا لو بره دليلش

نمی دونم ولی قبلا اسممو صدا میکرد من خوشم نمیومد به شوهرم گفتم شاید اونم به مامانش گفته به گوش اونم رسوندن 

آخه گفتم که چه جوری آدمیه من خوشم نمیومد اسممو صدا کنه

شوهرتون يك شخص جداي از شماست، نميشه كه سلام نكنه، شما خودت از اين بعد طوري برخورد كن انگار اون آقارو نميبيني، حتي اگر روزي پيش اومد كه چيزي به شما گفت يا سوالي پرسيد، شما خودتو بزن به نشنيدن و نديدن كه حاليش بشه، اگرم كادويي چيزي يه وقت دادن، فقط از خواهر شوهرت تشكر كن، مهمونيم اومدن خونتون به همه تعارف كن به جز اون، انگار كه نيستش تا يكم ادب بشه

شوهرتون يك شخص جداي از شماست، نميشه كه سلام نكنه، شما خودت از اين بعد طوري برخورد كن انگار اون آقارو ...

نمی دونم شاید فکر من اشتباه باشه که شوهرم به خاطر حمایت از من نباید بهش سلام کنه 

یعنی شما میگید الان شوهرم نباید هیچ کاری بکنه هیچ  تغییری تو رفتارش بده

شايد روش نميشه اخه چه مشكلي ميتونه داشته باشه بات

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
شايد روش نميشه اخه چه مشكلي ميتونه داشته باشه بات

نه گفتم که چه جور آدمیه نمی دونم من انقدر به همه احترام میذارم اینا چرا اینجوری میکنن انقدرم از این رفتارا بدم میاد دوست دارم همیشه با همه خوب باشم

نه گفتم که چه جور آدمیه نمی دونم من انقدر به همه احترام میذارم اینا چرا اینجوری میکنن انقدرم از این ...

به نظر من شوهرت بايد حمايتت كنه جاري من يهمدتي به من محل نميداد البته برا من مهم نبود ولي شوهرم خودش متوجه شده بود من يكم ناراحت شدم با جاريم سرسنگين بود

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
به نظر من شوهرت بايد حمايتت كنه جاري من يهمدتي به من محل نميداد البته برا من مهم نبود ولي شوهرم خودش ...

البته از حق نگذریم شوهرم باهاش حرف نمیزنه حرفم میزنه فقط ضایعش میکنه ولی بهش سلام واینا میکنه

البته از حق نگذریم شوهرم باهاش حرف نمیزنه حرفم میزنه فقط ضایعش میکنه ولی بهش سلام واینا میکنه

خب خوبه همونم توهم محلش نذار انگار كه وجود نداره مردك خرس گنده😒

نمی دونم شاید فکر من اشتباه باشه که شوهرم به خاطر حمایت از من نباید بهش سلام کنه  یعنی شما میگ ...

به نظر من اگر نشون بدن ممكنه شرايط بدتر بشه و اختلاف پيش بياد بينشون، اما شما به نوبه خودت مي توني به اون آقا بفهموني كه آدم نيست

نه بابا یه آدمی که سگ میاره خونه باسگشون غذا میخورن مشروب خور تیپ سوسولی اصلا خواهر شوهرم چادری بود ...

اهههههه ولش کن اینجور ادمو من گفتم شاید خیلی مذهبی و خجالتیه

بدرک بذار باهمون همسطح خودش بگه بخنده گلم