الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرتون يك شخص جداي از شماست، نميشه كه سلام نكنه، شما خودت از اين بعد طوري برخورد كن انگار اون آقارو نميبيني، حتي اگر روزي پيش اومد كه چيزي به شما گفت يا سوالي پرسيد، شما خودتو بزن به نشنيدن و نديدن كه حاليش بشه، اگرم كادويي چيزي يه وقت دادن، فقط از خواهر شوهرت تشكر كن، مهمونيم اومدن خونتون به همه تعارف كن به جز اون، انگار كه نيستش تا يكم ادب بشه
نه گفتم که چه جور آدمیه نمی دونم من انقدر به همه احترام میذارم اینا چرا اینجوری میکنن انقدرم از این ...
به نظر من شوهرت بايد حمايتت كنه جاري من يهمدتي به من محل نميداد البته برا من مهم نبود ولي شوهرم خودش متوجه شده بود من يكم ناراحت شدم با جاريم سرسنگين بود
میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼