2777
2789
به شوهرت چی کار داری اینجور مسائلو خودت حل کنی اصن حالشم بیشتره دلتم بیشتر خنک میشه😂😂

آخه شوهرم خانوادش هر کاری میکنن بهشون هیچی نمیگه خواهرشم یه مدت بهم سلام نمیکرد ولی شوهرم گفت خواهرم من باید سلام کنم فقط از اونا طرفداری میکنه

وا خوب شاید نامحرم محرمی براش مهمه یا احساس میکنه باشرایط حالا سلامم بده بقیه فک کنن نظربد داره

نه بابا یه آدمی که سگ میاره خونه باسگشون غذا میخورن مشروب خور تیپ سوسولی اصلا خواهر شوهرم چادری بود از وقتی که ازدواج کرده روسریم به زور مامانش سرش میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدلحن صداش آرومه که متوجه نمیشی ارتباطش بانامحرم چطوره؟اگه بابقیه میگه ومیخنده که هیچ ولی اگه باهمه همینه پس عادتشه قصدش بی احترامی نیست

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
شایدلحن صداش آرومه که متوجه نمیشی ارتباطش بانامحرم چطوره؟اگه بابقیه میگه ومیخنده که هیچ ولی اگه باهم ...

با جاریم حرف میزنه میگه میخنده فقط به من محل نمیده

نه بابا یه آدمی که سگ میاره خونه باسگشون غذا میخورن مشروب خور تیپ سوسولی اصلا خواهر شوهرم چادری بود ...

پس به خاطرهمچین آدمی خودتوناراحت نکن که واقعا ارزش نداره

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
خب شوهرم نباید از من حمایت کنه؟

منم قبلن از شوهرم همین انتظارو داشتم مامانم گفت انتظاری که برآورده نشه اعصابه آدمو ضعیف میکنه منم دیدم هر چیزی بگم شوهرم کاره خودشو میکنه الان دیگه سلام به برادرش نمیکنم جلو پاشم نمی ایستم دلم خنک میشه دیگه ناراحت نیستم

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
خب شما میگین برخورد من باید با شوهرم چجوری باشه واقعا این موضوع اذیتم میکنه

شوهرت مسئول رفتار دیگران با شما نیست. اونم شوهر خواهرش. حالا باز اگه خواهرش بود میشد گفت مثلا تذکر بده یا رفت و امدشو کم کنه

شما هم با شوهرخواهرشوهرت اصلا حرف نزن بعدشم اصلا برات مهم نباشه. مگه کیه؟؟؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........