2777
2789
عنوان

پنهان کاری

82 بازدید | 9 پست

سلام... من تو زندگی با همسرم همیشه خیلی صادق بودم یعنی هر اتفاقی می افته بهش میگم مثلا راجب روزمرگی ها اینکه وقتی سرکاره چیکارا میکنم یا اینکه خونه مامانم چخبر بود (چیزای مهمی نیستن اما دوس دارم همه چیو بهش بگم و ..)اما تازگیا متوجه شدم اون همه چیو از من مخفی میکنه حتی وقتی ازش سوال میپرسم جواب دو پهلو میده مخصوصا اگه راجب خوانوادش باشه...راستش دلم خیلی شکست شاید بنظرتون مسخره بیاد اما حس میکردم همسرم همه چیزمه اما ظاهرا فقط من بودم که اونو محرم خودم می دونستم اون منو غریبه می بینه ...

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار درست رو اون میکنه

چرا؟؟

خانواده تو به اون چه حتی خبرای بی ارزشم چرا باید بگی؟

خب پس ادم از چی حرف بزنه..؟

خب پس ادم از چی حرف بزنه..؟

از هر چی مثلا بعد ازدواجم که چی شوهر عزیز مامانم امروز قرص قند خورد مامانم با داییم حرف زد مامانم با همسایه رفت پارک خودم مجردم اصلا زندگی شخصی مامانم به شوهر من چه؟چرا شوهرت حرفای مامانشو کاراشو به تو نمیگه؟میتونی باهاش در مورد هر چی جز خانوادت بگی

از هر چی مثلا بعد ازدواجم که چی شوهر عزیز مامانم امروز قرص قند خورد مامانم با داییم حرف زد مامانم با ...

نه منظورم این جور حرفا ...مثلا خانواده همسرم رفتن مسافرت اونو از من قایم می کنه و نمی فهمم خب ک چی.. این موضوع مگه قایم کردن داره ؟...یا رفته بود خونه خواهرش به من نگفته بود درحالی که اگه میگفت من خوشحال میشدم باهاش برم چون خواهرش بچه کوچیک داره من خیلی دوسش دارم ...

نه منظورم این جور حرفا ...مثلا خانواده همسرم رفتن مسافرت اونو از من قایم می کنه و نمی فهمم خب ک چی.. ...

ببین یاد بگیر با هر کی مثل خودش وقتی اون قایم میکنه تو چرا میگی داداش منم به ما گفت زنگ به نامزدم نزنید به اونم گفت زنگ نزن خونوادم مارو به جون هم انداخت خودشم به ریش ما خندید بعد طلاقش رو بهش نده میرسی بحرفم اقابون ماشالله مارموز