2777
2789

سلام من پریروز یه قرص اورژانسی از این تکی هاش خوردم ولی دیشب دوباره رابطه پر خطر داشتم الان مجبورم دوباره بخورم میخواستم بدونم خطرناکه؟ 

من جلوگیریم با قرص ال دی بود ولی به مدت ۱۵روز با شوهرم قهر بودم و خونه مادرم بودم مصرفشو قطع کرده بودم. الانم باید صبر کنم پریود شم تا دوباره شروع کنم، الانم متاسفانه شوهرم اصلا مراعات نمیکنه و نه کاندوم استفاده میکنه و نه طبیعی جلوگیری میکنه. منم مجبور به مصرف اورژانسی هستم

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه یکبار اشکالی نداره من خیلی اینطوری اتفاق افتاده برام ...چیزی نمیشه عزیزم نگران نباش به اون بنده خدام گیر نده بزار کارشو بکنه ای بابا دلش تنگ شده😅😅😅😅😅

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
بله عزیزم خطرناکه نباید سالی بیشتر از۲بار بخوری

من عقد که بودم تو ۶ماه ۴ بار خوردم چیزی نشد ولی الان چون به فاصله ی ۲روزه میترسم خطرناک باشه

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗
من عقد که بودم تو ۶ماه ۴ بار خوردم چیزی نشد ولی الان چون به فاصله ی ۲روزه میترسم خطرناک باشه

خب ممکنه تاثیر منفیش الان معلوم نشده باشه.بهر حال احتیاط کن حتما ی ضرری داره که میگن باید در حد خودش استفاده بشه.