2777
2789
عنوان

ب نظرتون چ دلیلی بیارم ک قاضی باطلاقم توافق کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 61 پست
والا حالا اعصاب نداری اون همه بچه آوردی

قبل ازاین چهارمی داشتم شادوشنگول بودم ولی یک ماهش ک کروناگرفت بعدازاون حالت روحیم خراب شدافسرده شدم چون امیدی بهش نداشتیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به اون دوتاکه بزرگترن مسئولیت بده یکم هم مسئولیت پذیرمیشن هم یکم میتونی براخودت باشی

هرکاری میکنم مسولیت پذیرنمیشن همین اسباب بازیاشون روحمع کنن مشکل من حله.ولی نمیکنن جزبادادوقال

هرکاری میکنم مسولیت پذیرنمیشن همین اسباب بازیاشون روحمع کنن مشکل من حله.ولی نمیکنن جزبادادوقال

اسباب بازیاروقایم کن تاقول وامضای کتبی نگرفتی بهشون نده چنباراذیت کنی دیگه جم میکنن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

ببین بنظرم تو الان خسته ای فقط . برنامه بریز بچه هاتو بزار مهد و مدرسه و کلاس اینا . الان برو استراح ...

ن ب خداهیشکی رو ندارم یعنی دارم ولی درکیرزندگی خودشونن.موقع مدرسه هاکه مسولیتم بیشترمیشه تکالیف بچه هاودومدل غذابراشون وای نگم که عزاست اون موقع.سه تاش مدرسه ای میشن اول ودوم وپنجم اخه چطورباهاشون کارکنم شوهرمم درامدش درحدی نیست ک پرستاربگیره 

احتمالا هس ، خیلی عجیبه

خیلی وقته توفکرطلاقم به خدا.ولی دلم نمیادحقیقتش.قصدم سرکارگذاشتن نیست به خدا.اصلادلم نمیادباشوهرم مطرح کنم فقط مدام توفکرمه طلاق

ن ب خداهیشکی رو ندارم یعنی دارم ولی درکیرزندگی خودشونن.موقع مدرسه هاکه مسولیتم بیشترمیشه تکالیف بچه ...

ببین ی توصیه هم بت بکنم، اینکه ب خودت سخت نگیر

من بچه وسطی بودم بعد وقتی رفتم کلاس اول داداش کوچیکم دو سال ایناش بود. مامانم ب درسم نمیرسید . اولا نمراتم خوب نبود ولی از کلاس سوم دیگه خیلی عالی شدم و کلا مستقل بودم. الانم ی رشته پیرا میخونم

و اینکه ب بقیه هم رو بزن بچه بسپر دستشون خجالتی نباش ایشالا ک بهترشه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

نظافت چی بگیر، پرستار بگیر.ساعتی. از ایده ای ک خودت دادی ک خیلی بهتره.

ببین عجیبه ک چن بارخواستم پرستاربکیرم یکی میگفت فقط نظافت خونه وساعتی وبچه نه.یکی میگفت بچه ولی خونه نه.بعدهم اصلابه زورنطافت چی پیدامیشهباوجودی ک مردم دستشون تنگه ولی ازاین کارا نمیکنن

پس باید تقسیم وظایف کنین...نگهداری از بچها...بیرون بردنشون...کارای خونه...

اخه هرباربهش میگم میگه کمک میکنم ولی کلاتواقوامشون کارکردن مردتوخونه عیبه.بعدشم همش میگه خستمه.میگه کارا رونکن خودتواذیت نکن اخه مگه میشه 

ببین عجیبه ک چن بارخواستم پرستاربکیرم یکی میگفت فقط نظافت خونه وساعتی وبچه نه.یکی میگفت بچه ولی خونه ...

ازین شرکتای نظافتچی بنظرم بهتره

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚