2777
2789
عنوان

به نظرتون باپای خودم برگردم خونه م؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 91 پست
تا بخواد مهریه مو بده من همیجور الاخون بالاخونم 

ببخشید بیخود کرده. نمیخواد که نخواد. آون باید بره.هروقت حق و حقوقت رو داد اونوقت تمومه .عزیزم میدونم خیلی بهت سخت میگذره یه مدت ولی تا کاری و درامدی نداری مجبوری تحمل کنی. همون باباش که پشتش هست مهریت رو بده حداقل یه جا اجاره کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون با پدرشون بیرونم کردن پاشو تو یک کفش کرده میگه طلاق باباشم پشت اونو گرفته و همه بهم بی احترامی ...

قسمت آخرش رو خوب اومدی

ببین زیاد با مرد جماعت دهن به دهن نشو و بیشتر وقتا کر و کور و لال باش ...شوهرم مرد خوبیه ولی اگه جواب برگردونم براش هار میشه و منم هرگززز کل کل نمی کنم و با حرف نرمش می کنم

من بابا ندارم، بابام چشاش رو بسته
ببخشید بیخود کرده. نمیخواد که نخواد. آون باید بره.هروقت حق و حقوقت رو داد اونوقت تمومه .عزیزم میدونم ...

با هزار منت خونه داداشمم 

اینجام میکشم 

برگردم کاری باهاش ندارم تا مدقع طلاق

البته پنهونی تلاش خودم و میکنم و نذرامو انجام میدم برای نپاشیدن زندگیم

قسمت آخرش رو خوب اومدی ببین زیاد با مرد جماعت دهن به دهن نشو و بیشتر وقتا کر و کور و لال باش ...شوه ...

شوهر منم خوب بود نمیدونم چند ماهه سگ شده نمیگع چه مرگشه 

فقط و فقط طلاق میخاد میگه نمیخام جزییات حل کنم من با ریشه کار دارم اینکه تورو نمیخام 

شمام هم خانواده ش بهتون بی احترامی کردن و طرفشو گرفتن؟ الان چجوری زندگیتون

من شرایطم خیلی خیلی خیلی  بدتر بود کار به دعوای خانواده ها کشید اونم با چاقو دخترمو ازم گرفتن سفت و سختم همشون دنبال طلاق بودن منم مهریه گزاشتم اجرا ولی فامیلا پادرمیونی کردن برگشتم الانم با خانواده شوهرم کامل قهرم شوهرمم خونه ی مامانم نمیاد زندگیمون خیلی ارومتر شده یه سری اخلاقای بد داشت همه رو گذاشته کنار الانم گاهی بحث داریم ولی نه به اون شدت 

😏😏

من هر روز سوره یاسین رو میخندم روزی چند بار.ذکر یا ودود رو هم روزی هزار و یک مرتبه میخوندم هر روز.شش تا صلوات بفرست سوره نسا رو بخون بعد دوباره شش صلوات بفرست اینو دقیق یادم نیست تو نت سرچ کن هست حتما انجامش بده 

😏😏
من شرایطم خیلی خیلی خیلی  بدتر بود کار به دعوای خانواده ها کشید اونم با چاقو دخترمو ازم گرفتن س ...

خوبه شما رو با پادرمیونی بردن خونه 

من نرفتم واسه اجرای مهرم چون خیلی کمه سرهم نمیشه ۳۰ میلیون با طلبم نهایت بشه ۵۰ میلیون

فامیلاشم خیلی اخلاقشون گنده مادرش براشم مهم نیس خوبه ازدواج دوم پسرشه 

من هر روز سوره یاسین رو میخندم روزی چند بار.ذکر یا ودود رو هم روزی هزار و یک مرتبه میخوندم هر روز.شش ...

اره منم میخام واسه حاجتم انجام بدم 

ولی تقصیر خودمه که از خدا دورم همیشه وجودش رو تو زندگیم حس کردم قلبا بهش اعتقاد داذم اما نمازامو قضا میکنماز این کارم متنفرم 

همون دوست شوهرت خوبه واسطه بشه الان عصبانی هستن یکم صبر کن تا اروم بشن بچه هم پیش اونا باشه بهتره میدونن بزرگ کردنش بدون مادر چه سخته مطمئنا اذیت میشن خانواده شوهر منم طلاق براشون عادیه سه تا برادرشوهرم زناشون رو طلاق دادن یکیشون بچه داره 

😏😏
تحمل دوریش سخته برام خیلی دلم براش تنگ شده  بچه تون چقد ازتون دور بود؟

دو هفته .مجبوری تحمل کنی من تو اون دو هفته شش کیلو کم کردم شب تا صبح بیدار بودم روزی شاید دو ساعت به زور میخوابیدم 

😏😏