2777
2789
عنوان

به نظرتون باپای خودم برگردم خونه م؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 91 پست
چقدر خوبه که برای زندگیت تلاش میکنی،آفرین،سعی کن در مقابل خانواده اش پیروز بشی،اینجور که معلومه مشکل ...

نه جدیدا خانواده ش واردشدن مشکل اصلی خودشه

با روانشناس و روانکاو حرف زدم گفت ایشون مشکل هویتی جنسیتی دارن و باید مدوا شن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلد نیستم 

از روز یکشنبه باید شروع کنی،به نیتی که میخوای شروع کن،روز یکشنبه صدبار بگو بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم،روز دوم دویست بار بگو،روز سوم سیصد بار بگو و همینجوری روزی صدبار بهش اضافه کن تا چهل روز،قبل از چهل روز هر حاجتی که داشتی رو میگیری،ردخور نداره

و خدایی که در این نزدیکی است.....

از دیروز که بچه مو گرفتن فقط از خدا کمک خاستم دیشب یه ساعت چش روهم گذاشتم تو خواب وبیدارم هی خدا خدا میکردم

امروز به دلم اومده که برگردم در حالی که به هیج وجه نمیخاستم برگزدم به خاطر غرورم چون مقصر نبودم و میگفتم بیشتر سوارم میشه و حالا که پای خانواده اومده وسط دیگه طلاق جدیه 

اما امروز یه حسی میگه برگردم

منظورم اینه که واسطه بگه که من خودم اوردمش به تو ربطی نداره توهم اگه مشکلی داری خودت برو 

اخه مطمئنی که اینجوری پشت شمارو میگیره؟؟؟بعدا نره بگه خودش گفته منو برگردون

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
البته من تا جاییکه اطلاع دارم بچه چون شیرخوار هست قانونا باید پیش شما باشه، ببین شوهرت کیو قبولش دار ...

چون جایی برای نگه داشتنش نداشتم و پول نمیداد بهونه شد که ازم بگیره 

هیچکیو قبول نداره غیراز خودش