کفش_پاشنه_فلزی۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16394 عنوان شام درست کنم یا نکنم 67 بازدید | 5 پست جدیدا خیلی گشنم میشه با اینکه وعده هارو هم کامل میخورم قدیما صبحانه نمیخوردم شام هم کم الان هر سه وعده مخصوصا نهار با حجم زیاد الآنم گشنمه پاشم پاستا درست کنم؟ از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 1404/05/09 | 20:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 4987 من اکبر جوجه گذاشتم.خودم نمیخورم البته.واسه پسری و همسر 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48159 اگه گشنته درست کن خب عزیزم آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
کفش_پاشنه_فلزی۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16394 من اکبر جوجه گذاشتم.خودم نمیخورم البته.واسه پسری و همسر وای چطور میتونی نخوریییییی از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 4987 وای چطور میتونی نخوریییییی یکم خوردم😆 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖