2777
2789
عنوان

شوهرم دوماهه خونه نیومده

5214 بازدید | 192 پست

سلام.شوهرم20سال ازم بزرگه پلیسه،2ساله ازدوج کردیم یه دختر8ماهه دارم،حس میکنم شوهرم به خاطردارایی بابام باهام ازدواج کرد. مدتی بود میگفت باخانوادت رفت وآمدنکن درتماس نباش تنهاجایی نرومحبت وتوجه نمیکردهرچی خواسته روی مامان وبابام گفته، بدبینه فکرمیکنه خانوادم دخالت میکنن توهردعوایی حرصمودرمیاورد منم زورم نمیرسیدمثلامیشکوندم یا صورتشوچنگ میزدم ازم فیلم میگرفت برای مدرک،توهربحثی به خاله عمو بابام زنگ میزد.هربحثی بینمون میشد میرفت وهفته هانمیومدخونه آخرش من خواهش والتماس میکردم که برگرده مشخص بود دنبال بهونه بودکه بره.تازگیادست به زنم داشت،آهرین دعوامون من به مامانم زنگ زدم گفت چرازنگ زدی ودادزد دخترم ترسید بعد رفت الان1ونیم ماهه رفته وخونه نیومده.عموم وکیله برای نفقه ومهریه وجهازاقدام کردبهش پیامک رفته هیچ عکس العملی نشون نداد.یه بارقبلاتونامزدی جداشده.خیلی دلتنگشم قلبم ازجاش داره کنده میشه نمیتونم سرپابشم افسرده شدم دلم نمیخواد جدابشیم.به آبجیش پیام دادم واسطه بشه برای آشتیمون که متوجه شدم شوهرم همه چیو به خانوادش گفته حتی فوش هایی که دادم البته متقابل بود خواهرش گفت تو داداشموشکستی خودت بایدهمت کنی باهام خوب حرف نزد،بعدزایمان به خاطرغلضت خون سرم لخته بست رفتم آی سیویه ماه بستری بودم عصبی ترشدم😔توخونه نتونستم تنهابمونم دلم میگرفت میترسیدم،بابام طبقه پایین خونشو داده بادخترم دوتایی زندگی میکنیم.با بابامم بحثم شده درسته پولداره میگفت خرجتونومن میدم و...حمایتم نمیکنن..دلم میخواد ببینمش حرفاموبزنم ازاینکه پشیمونم وبرگردیم به زندگی نمیخوام دخترم آسیب ببینه.نمیدونم به کی بگم واسطه بشه.محاله جواب زنگ وپیامموبده،راهنماییم کنید

به آبجیش گفته بود نمیرم خونه نمیخوام دخترم آسیب ببینه نکنه خیانت میکنه؟قبل عیدازم شکایت کرده بودرفته بودپزشک قانونی چون زده بودم،21سالمه

توروخدابگیدچجوری میتونم ببینمش

امروز به پدرومادرش زنگ زدم اوناگفتن باهاش حرف زدیم شوهرم راضی نبود که بیان آشتیمون بدن

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ماه کجا زندگی میکرده

خواهرم مردی که غیرت داشته باشه یک شب زنو بجش رو تنها نمیزاره

این بیاد هم موندنی نیست

خواهرم پدر که وضع مالیش خوبه جدا شو

مگه فقط شما تنها داری جدا میشی

زندگیت رو حروم نکن

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

بنظرم مشکل از تو هم هست چرا تو دعوا حمله میکنی و وسیله می‌شکنی؟ لباس بپوش برو بیرون یا برو تو اتاق.

مثلا مادر شدی باید خیلی بیشتر رعایت کنی

شوهرتم خیلی مقصره که زندگی تون رو فیلم سینمایی می‌کنه بی آبرو می‌کنه هم خودشو هم تو رو 

از نظر من شما هر دو آتشین به درد زندگی با هم نمی‌خورین

دنبال کار باش به خونواده ت هم گیر نده 

بچه هم که دست خودته خیلی خوبه ولی محیط اطرافش رو متشنج نکن خواهشاً خواهشاً خواهشا