2777
2789
عنوان

کسی می‌دونه معنیش چیههه

139 بازدید | 14 پست

دیشب خواب دیدم ی خانم تو یه پلاستیک چندتا تخم مرغ داد بهم وقتی در پلاستیک و باز کردم دیدم همه تخم مرغا‌ شکستن و جوجه ازشون بیرون اومد همش از سرو کولم بالا میرفتن

مجردم هستم

ای خدااااااا

😍😍😍😍😍

نمی دونم 

بچه دار میشی لابد

به تعداد انبوه

😍😍😍😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم مرغ که بچه هست 

جوجه شدنش نمی‌دونم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

این خواب از نظر نمادین می‌تونه بار معنایی قوی و مثبتی داشته باشه. در تعبیر خواب سنتی و روان‌شناختی، تخم‌مرغ، نماد پتانسیل، تولد، آغاز جدید و رشد درونی هست. حالا به‌صورت جزئی‌تر:

تعبیر نمادها:

تخم‌مرغ: نشانهٔ ظرفیت‌های نهفته، ایده‌های بالقوه، یا فرصت‌هایی که هنوز شکوفا نشده‌اند.

شکستن تخم‌مرغ و بیرون آمدن جوجه‌ها: به معنی آغاز یک مرحله نو، به ثمر رسیدن ایده‌ها یا شروع پروژه‌ها یا احساسات تازه است.

جوجه‌هایی که از سر و کولت بالا میرن: نشانه‌ای از اینه که این "چیزهای تازه" در حال ورود به زندگیش هستن و توجه زیادی می‌طلبن یا ممکنه مسئولیت‌هایی جدید باشن که ناگهانی وارد زندگی‌اش می‌شن.

زن ناشناس که تخم‌مرغ‌ها را می‌دهد: ممکنه بخش ناخودآگاه شخصیتش باشه، یا نماینده کسی در زندگی بیرونی که نقشی در بیدار کردن این تغییرات یا فرصت‌ها داشته یا خواهد داشت.

برداشت کلی:

این خواب می‌تونه نشونه‌ای از این باشه که دوستت در آستانه‌ی تغییرات مثبت یا شروع تازه‌ای هست — ممکنه مربوط به کار، رابطه عاطفی، خلاقیت یا حتی بارداری فکری (ایده‌ای برای رشد شخصی یا حرفه‌ای) باشه. احساس بالا رفتن جوجه‌ها از سر و کولش می‌تونه نمایانگر غافلگیر شدن از شدت مسئولیت یا تحول جدید باشه.

اگه دوستت به ازدواج، بچه‌دار شدن یا شروع کار جدید فکر کرده باشه، این خواب به‌نوعی می‌تونه بازتاب این دغدغه‌ها یا امیدها هم باشه.

اگه خواستی تعبیر دقیق‌تر هم بگم، می‌تونی بگی که حسش تو خواب چی بود؟ ترس، شادی، تعجب؟ اینا خیلی کمک می‌کنن.

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch