زیر گردنم دخترم دندون گرفت صبح الان کبود شده من رفتم بیرون چند ساعت نبودم اومدم خونه شوهرم یهو چشمش افتاد به گردنم گفت این چیه گفتم چی گفت گردنت گفتم پریناز دندون گرفت صبح بعد قیافه اش برافروخته شد رفت دو تا سیگار پشت هم کشید اخما توهم الانم رفته بخوابه ولی کاملا مشخصه بهم شک کرده مطمئنم تا یکی دو ساعت دیگه بحث و شروع میکنه تو رو خدا چیکار کنم خودم الان رفتم تو اینه دیدم اصلا انگار یکی خورده 😭😭😭😭 خودمم اصلا متوجه نشده بودم چی بگم چیکار کنم
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هیچی نمیشه الکی شلوغش نکن فرورفته شد که شد چیکار کنیم ؟ تو ک کاری نکردی
برگرد به حالت عادی 😊
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
هیچی نمیشه الکی شلوغش نکن فرورفته شد که شد چیکار کنیم ؟ تو ک کاری نکردی برگرد به حالت عادی 😊
من اصلا هیچ اهمیتی ندادم به رفتارش تو حال عادی خودمم ولی اون شدیدا از این به اون رو شده سرد جواب میده قیافه گرفته ازش بپرسم چرا یه جوری هستی یا سکوت کنم؟
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا