2777
2789

بچه هاسه سال نامزدم و عقدم بعد شش ماه خواهرشوهرم هم نامزد کرد همیشه فک میکنن من ب اون حسودی میکنم نه قیافه داره نه شوهرش اخلاق داره من خودم دانشجو ام کار میکنم و تعریف نمیکنم خیلی ام خوشکلم اما همش خانواده شوهرم میگن تو باعث دعوا شون همیشه میگن طلسم میدی مادرشوهرم میگه دعا دادی برای زندگی دخترم شوهرمم هیچی نمیگه دیشب شوهرم گفت تو واقعا حسودی چرا چون من مریض بودم و نرفتم پیش خانوادش الانم جوابش رو نمیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیتو سریع تر با اینا تموم کن وگرنه بدبخت میشی

خانوادم پشتم نیستن مامانم داره ب بابام خیانت میکنه فقط دلش میخاد من نباشم همیشه ب بابام میگه تقصیر اینه 

خانوادم پشتم نیستن مامانم داره ب بابام خیانت میکنه فقط دلش میخاد من نباشم همیشه ب بابام میگه تقصیر ا ...

ببین اصلا هر چی هم هست تو قراره ۳.۴ سال دیگه خانواده خودتو تحمل کنی ولی شوهرتو کل عمرت پس ۳.۴ سال که دیگه دوباره ازدواج کنی تحمل کن بهتره تا آخر عمرت با همچین آدمی باشی