2777
2789
عنوان

دیپلم پولی شرایطش چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی این مدارس علم برتر هم الکیه؟

من اصلا نمیدونم اینی ک میگی چیه

اگر رشتت علوم انسانی یا ریاضی یا تجربی بوده

باید نهایی بدی تا دیپلم رو بگیری از مدرسه بزرگسالان

دیپلما همگییییی قابل پیگیریه

الان هر جا بری

بهت میگن برو تاییدیه تحصیلی بیار

یعنی اون مدرکه ک میدی دستشون قد پوست پیازم ارزش نداره

از طریق سایت اموزش پرورش اقدام میکنی

درخواست میدی ک تاییدیه تحصیلیت رو بفرستن

باید یه چی باشه توی اموزش پرورش 

که بفرستن و تایید کنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

راستش مثل قبل نیست چون امتحانات دوازدهم نهایی شده باید آزمون بدی چون کشوری شده و دست مدرسه نیست ولی ...

من دو سال پیش دوازدهم رو تموم کردم ولی خب رد شدم حتی با تبصره و اینام حل نشد بعد مدیر مدرسمون یه جایی معرفی کرد رفتم ثبت نام کردم ولی دیگه نرفتم دنبالش اسمشم علم برتر بود حالا میخام بعد عید بگیرمش ولی خب تا اونمقع هم گرونش میکنن

ببخشین این علم برتر و بزرگسالان بااهم چه فرقی دارن چقد طول می‌کشه تا بتونم بگیرمش

خدا ببخشه هر سوالی داشتی بپرس .

والا بخدا خبر ندارم ولی بزرگسالان همسایه مون رفت هر سال دوتا پایه می خوند دی ماه و خرداد ماه .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

من اصلا نمیدونم اینی ک میگی چیهاگر رشتت علوم انسانی یا ریاضی یا تجربی بودهباید نهایی بدی تا دیپلم رو ...

من رشتم انسانی بود به من گفت تغییر رشته میدی به فنی حرفه‌ای بعد دیپلمو برات رد می‌کنیم فقط میای تو امتحانا شرکت میکنی اونموقع هم 5 میلیون گفت بیار ولی دیگه نرفتم 

من رشتم انسانی بود به من گفت تغییر رشته میدی به فنی حرفه‌ای بعد دیپلمو برات رد می‌کنیم فقط میای تو ا ...

این بحثش جداست

چون فنی حرفه ایی اصلا نهایی نداره

مگر بخوای بری دانشگاه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥