2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۸ سالمهاز ۱۵ سالگی عاشقش بودم اینقدر دوس دارم بفممم دوست داشتنش از رو بچگیمه از رو نادونیمه

ببین من از بچگی تا هفده‌سالگیم دوسش داشتم چون اون وخ ازدواج کردم ....ولی هنوز فراموشش نکردم و نمیکنم ....هنوزم که هنوزه نامه ها و پیاماش و حرفاش یادم میاد یه لبخند اروم رو لبمه .....من دویچسش داشتم ولی اون بخاطر حسه حسادت جلو اومد منو بیشتر وابسته کرد ....فک کن من کلاس هفتم لودم اون هشتم بود ....عملن بچه بودیم ولی عشق من بهش پاک تر از عشق الان زنش بهش بود ....اما اون فقط بخاطر اینکه پسر عموم بهش گفته  بود دورو بر دختر عموم نباش پا جلو گزاش و ابراز علاقه کرد 

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

وای عزیزم کاش بشع این دنیاییی زهره ماری تموم شه🙂

اره واقعا خسته شدم 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

تو شوهر داری من هیشکیو ندارم:)

اشکال نداره سعی کن از الان خودتو اصلاح کنی مطمئن باش بهت قول میدم یکی بهتر از اون تو آینده نچندان دور منتظرته

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم و این کاربری گویای حالم و روحیات من و نینی تو دلیمه🧚🏼‍♀️🌪🌒