2777
2789
عنوان

یه بار واسه همیشه تمومش کنین لطفا

102 بازدید | 1 پست

سلام و درود اخرهفته تون بخیر و شادی
بنظرم هرچقدر تا الان متفرقه شدیم کافیه ولی جدی بیایین یه دستی به سر و رویه این سایت هم شما بکشین هم ما کاربرا.متاسفانه هرچقدر بین تاپیکا میگردم یه سری چیزا میبینم که تاسف میخورم اعم از فا ل حس ششم کاربرای فیک و داستان های فیک که ذهن و روانِ کاربرارو بهم میریزه.اینجا قراره کناره هم از اموخته های هم و تجربه هامون استفاده کنیم تاپیکای اموزنده بزاریم.من نمیگم تبادل نظر نداشته باشیم اتفاقا هرازگاهی تاپیگ دلی لازمه چرا؟چون ما ربات نیستیم که ولی لطفا چیزهای غیراخلافی و به قول یکی از کاربرا غیرعقلانی نزاریم اگه چیزیم میگیم صرفا برای دیده شدن نباشه.

میدونم حوصله خوندن متن های زیاد رو ندارین سعی کردم خلاصه کنم.ممنون از درک و شعورتون عزیزای دلم

@niniyar‍ تشکر ویژه از شما و @ازسارابپرس‍ 

نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم و این کاربری گویای حالم و روحیات من و نینی تو دلیمه🧚🏼‍♀️🌪🌒

وابستگی ذهنی شدید:

وقتی یه نفر مدام دنبال این باشه که ببینه "برام چی افتاده؟" یا "چی در انتظارمه؟"، کم‌کم قدرت تصمیم‌گیری و اعتماد به نفسش از بین می‌ره. دیگه به خودش تکیه نمی‌کنه، بلکه منتظره یکی دیگه براش تصمیم بگیره.

رفتار شدن توی یه چرخه تکراری:
یکی که به این چیزا رو میاره، معمولاً یه بار قانع نمی‌شه. می‌ره سراغ فال‌گیر بعدی، بعدی، و همین‌جوری پول، زمان، انرژی و آرامششو خرج می‌کنه.

افسردگی پنهان:
اگه چیزی که می‌شنوه مطابق میلش نباشه، ممکنه ناامید شه، حس کنه بدبختی در انتظارشه، حتی اگه اصلاً واقعیت نداشته باشه.

دور شدن از واقعیت و منطق:
آدمایی که زیاد درگیر این چیزا می‌شن، کم‌کم با منطق، تحلیل درست، و نگاه علمی خداحافظی می‌کنن. دیگه هر چی براشون اتفاق بیفته، ربطش می‌دن به طالع یا انرژی.

اضطراب و ترس از آینده:
وقتی بهت بگن “قراره یه اتفاق بد بیفته” یا “فلان آدم بهت وفادار نیست”، حتی اگه باور نکنی، یه جور اضطراب پنهان ته ذهنت می‌مونه.

نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم و این کاربری گویای حالم و روحیات من و نینی تو دلیمه🧚🏼‍♀️🌪🌒