2777
2789

اغاااا ۱ساعت پیش با ی شلوار بگ ذغالی و شومیز ساده ولی عروسکی کوتاه و ی شالم انداختم سرم رفتم ی سوپری چیپسو پفک بخرم(سوپریم یکم دور بود چون نزدیکمون بسته بود رفتم اونجا)اغا یکم مونده بود برسم سوپری یهو سرم اوردم بالا دیدم ی ماشین پرشیا مشکی فوووول لوازمی شوتی(یعنی پشتشو اورده بود بالا خیلی)چراغاشم خیلی قشنگ بود محو ماشینش شده بودم😂😍یهو اندم جلو تر 

ادامشو سریییع میگم زیاد شد میترسم اذیت شید خوندش

این نیز میگذرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدم یه پسره کرااااش  داشت لاستیک ماشینو یکاریش میکرد امد بالا منم با اون سرووضع ساده ساده یعنی ی ضدافتابم نزده بودم رژو اینا ک هیچچچ در حد ی لحظه نگاش کردم و تندم راه میرفتم انگار سگ دنبالمه  نگامو کردم اونور و تند تند قدم برداشتم رفتم تو مغازه سوپری حالا نمیدونم اونم نگام کرد یا نه

ح 

این نیز میگذرد...
دیدم یه پسره کرااااش داشت لاستیک ماشینو یکاریش میکرد امد بالا منم با اون سرووضع ساده ساده یعنی ی ضد ...

بیرونم امد درگقر ماشین بود فقط رفتم اصن نگاش نکردم 

حالا بگید چی کار کنم کراش زدددددم 

این نیز میگذرد...

خب

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!