بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
اگر انتخواب کردی دیگه غصه نخور تحقیق کردی که خوبه پس دیگه ناراحت نباش خوش حال باش
این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
نمیتونم خیلی استرس دارم تازه دو ماه بعدش مراسم عقد خواهرمه
تا اون موقع انشالله خوب میشه به بعدش فکر کن که خوشگل تر میشه چهره بروز تر میشه
من هفت هشت ساله میخوام عمل کنم ولی وسواس بعدش رو دارم که نکنه اونی که میخام نشه ... سه بار هم مشاوره حضوری رفتم بیعانه دادم وقت عمل گرفتم ولی کنسل کردم 😁 الان دیگه تقریبا بیخیال شدم میگم ولش کن ... دوستم دکتر هستش با یه دکتر معروف عمل کرد حالا چون همکار بودن با کلی وسواس عملش کرد ، طفلک دوستم الان باید بره ترمیم با همون دکتر ،🥴
نیم رخ عالیه ولی تمام رخش اصلااااا خوب نشده ...پس عمل بینی کلا شانسیه