2777
2789

ببین من عمل کردم 

تنها چیزی که میتونم بگم واقعا دماغت دیگه مال خودت نیست 

یهو تیر می‌کشه کار سنگین نمیشه کرد 

و برا من نوکش گوشتی بود بهد شیش ماه ورم دارههه

میشه لبخند بزنی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو پیش یه دکتر خوب 

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

ببین من عمل کردم تنها چیزی که میتونم بگم واقعا دماغت دیگه مال خودت نیست یهو تیر می‌کشه کار سنگین نمی ...

برای من بعد دو سال هنوز بینی قبلی خودم نشده انگار یه مجسمه شکستنی رو صورتمه مدام باید مراقب باشم 

ببین من عمل کردم تنها چیزی که میتونم بگم واقعا دماغت دیگه مال خودت نیست یهو تیر می‌کشه کار سنگین نمی ...

وای منم غصه همین دردسر های بعدش رو دارم

تازه اگر خوب بشه اشکال نداره باز حداقل 

الان شما راضی هستی از ظاهر بینی ات یا نه؟

از ماه چند به بعد شکلش قابل تحمل شد؟

دکترم که خوبه از الان غصه ی بعدش رو دارم

اگر انتخواب کردی دیگه غصه نخور تحقیق کردی که خوبه پس دیگه ناراحت نباش خوش حال باش 

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

نمیتونم خیلی استرس دارم تازه دو ماه بعدش مراسم عقد خواهرمه

تا اون موقع انشالله خوب میشه به بعدش فکر کن که خوشگل تر میشه چهره بروز تر میشه 

من هفت هشت ساله می‌خوام عمل کنم ولی وسواس بعدش رو دارم که نکنه اونی که میخام نشه ... سه بار هم مشاوره حضوری رفتم بیعانه دادم وقت عمل گرفتم ولی کنسل کردم 😁 الان دیگه تقریبا بیخیال شدم میگم ولش کن ... دوستم دکتر هستش با یه دکتر معروف عمل کرد حالا چون همکار بودن با کلی وسواس عملش کرد ، طفلک دوستم الان باید بره ترمیم با همون دکتر ،🥴

نیم رخ عالیه ولی تمام رخش اصلااااا خوب نشده ...پس عمل بینی کلا شانسیه

تا اون موقع انشالله خوب میشه به بعدش فکر کن که خوشگل تر میشه چهره بروز تر میشه

وای خدا کنه فقط خوب بشه نزدیک ۱۰۰ میلیون دارم هزینه میکنم خانوادمم هم اصلا راضی نیستن😭😭

مرسی گلم از دلگرمی ات