2777
2789
عنوان

دانشجوها 🥳🥳🥳🥳

130 بازدید | 15 پست

کسایی که شهریور امتحان دارید ی گرچه تلگرام دارید میخوایم باهم درس بخونیم که انگیزه بشه هر کسی دوست داره عضو شه بهم درخواست بده لی نک بفرستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خوندن نداره 

برای ما آنلاین شد

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مگه دانشجو هم باید درس بخونه ؟ماک شب امتحانیم🤭

منم بیشتر امتحانا شبش میخوندمم ولی الان دیگه نمیشه شبش جنع کرد باید دوماه هر روز بخونی مرور کنی شاید یادت موند😭😂

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀

خوشبحالتون دانشگاه ما بهش میگفتیم انلاین انگار فحش ناموسی بهش دادیم😑الان داریم امتحان میدیم

آزاد ها مجازی شدن 

ترم تابستون هم مجازی بوده

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چرا یادآورییی میکنید آخه🥲😭

تو بی برقی دارم سندروم ترنر میخونم😭😭

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀