2777
2789

ولی من خیلی دوسش دارم بادوستش رفته بودمشهداین انگشترنقره روخریده بودبعدروزآخردانشگاه بهم دادقبلش اومده بودن دوجلسه خاستگاری گفت خیلی ذوق دارم بهت زودتربدم 😄من دوازده سال بااینکه طلاواینازیادخریدم ولی اینوازهمه بیشتردوسش داشتم ودارم عکسشومیزارم ببینیدیه جاسوییچی قلب هم اسمم حک شده توش اونوقایم کردم دم دست نیس 😁الان میزارم من حتی حمومم باهمین انگشترم میرم فقط موقع وضودرمیارم☺️

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظریم خااانوم

گذاشتم💐

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

اخی عزیزم 😍

💐💐

منم از اولین کادوش زیاد استفاده نمیکنم ک خراب نشه ... ساعت نقره بود

ساعت اره خراب میشه ولی این هیچی نمیشه😁

❤️❤️پایدار

💐💐

خوشبختیتون پایدار باشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

چ همتون احساساتی هستید 

من اصلا یادم نیس اولین کادوش چی بود😑😂

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
خوشبختیتون پایدار باشه

فدات بشم💐

چ همتون احساساتی هستید من اصلا یادم نیس اولین کادوش چی بود😑😂

من تک به تک یادمه😁