2777
2789

زمانای فوت پدرم بود که دوتای فکِ پایینم رو جراحی کردم نهفته و بسیار بسیار حساس بود به دکترم بعد از خدا ایمان داشتم با اون که میلرزیدم ولی رفتم نشستم هیییییییییییچی نفهمیدم فقط بعدش که بلند میشی حس میکنی صورتت ورم داره آویزونه😆خلاصه سنگینه ولی از بیرون میبینی معلوم نیست قضیه درونیه 

تف مف نکن اون پنبه رو دست نزن بذار همون تو بمونه وقتی چند ساعت گذشت بیحسی رفت اونجا سوزش دردناکی رو تجربه خواهی کرد که با مسکن کیف میکنی پس سر وقت مسکن‌هاتو بخور و و و خوب گوش بده عزیزم من کمپرس گرم رو از وقتی رسیدم خونه گذاشتم یه سری میگن سرد ولی من با گرم حالم خوب میشد اونو از اول بذاری دیگه صورتت ورم نمیکنه من اولی رو نذاشتم ورم بدی کرد یک هفته بعد خوب شد دومی تجربه‌م شد از اول گذاشتم ورم هم نکرد و نذار بعد رفتن بیحسی هوا بده داخل دهنت اذیت بشی 

و اگر فکت رفته رفته قفل کرد و بیشتر از یک بند انگشت باز نشد نترسیاااااا حتی حداکثر به دو هفته برسی خوب خوب میشی 

پس عملا موقع جراحی هیچ دردی نیست 

زمانای فوت پدرم بود که دوتای فکِ پایینم رو جراحی کردم نهفته و بسیار بسیار حساس بود به دکترم بعد از خ ...

مرسی عزیزم از توصیه هات 

بریدنی بخیه زدنی استخونتو تراشیدنی هیچی حس نکردی ینی🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم از توصیه هات بریدنی بخیه زدنی استخونتو تراشیدنی هیچی حس نکردی ینی🥲

چرا جلو چشمام دو متر نخ سوزن رو از داخل دهنم می‌آورد بالا می‌رفت تو دوباره 😂 

من تمام مراحل چشمامو بستم اصلا نه به دست دکتر و نه به هیچی نگاه نمیکردم فقط سقف 

جراحی دومم شجاع‌تر شدم باز کردم چشمامو اینو دیدم که نخ و ... دکترم واسه خودش آواز میخوند با صدای بسیار گوشخراشش 🤣

فقط هر دو مرحله تکه‌تکه دندونمو خرد کرد بعد از فک میخواست بکشه بیرون کاملا داخل گوشم صدای جدا شدن دندون و کنده شدنش رو ماشاالله زور داشت یا یک حرکت کند گذاشت داخل دستمال برد انداخت تو سطل 

خیلی حال داد وقتی درش آورد راااااحت شدم حس اینکه دیگه هیچ مزاحمی دندونای ارتودنسی شده‌ی فک پایینم رو نمیتونه به هم بریزه 

ولی فک بالام موندن