2777
2789
عنوان

از شوهرم و بچم خسته شدم

226 بازدید | 4 پست

یه بچه نه ماهه دارم شوهرم خیلی بداخلاقه سر هرچیزی باهام دعوا می‌کنه بحث می‌کنه درباره بچه خیلی حساسه روش خیلی باهام سرش جز و بحث می‌کنه دیگه دوسش ندارم خسته شدم ازش از زندگیم از بچم دلم میخواد بمیرم دیگه نه بچم رو دوست دارم نه شوهرم رو

درکت میکنم بچه داری آدمو خسته میکنه

اگه میتونی ازکسی کمک بگیر

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر حرفهای شوهرت بی ربطه، زیاد به حرفاش گوش نکن. بشنو و رد شو. ولی اگر واقعا حرفش درسته خب باید توی رفتار خودت تجدید نظر کنی

در نهایت هم بچه ۹ماهه هیچ تقصیری نداره، یکی از شما دوتا فکرتون درباره ی بچه داری اشتباهه که به مشکل خوردین

بچه بزرگ کردن سخته دیگه. کنار بیاین با هم

کج کلاه خان یارمه