2777
2789
عنوان

لعنت به نونی که سر سفرته

140 بازدید | 7 پست

الان یه ویدئو از دوربین مداربسته دیدم تو تجریش ... دو تا نره خر که هم جوونن هم گنده با اسلحه اومدن تو یه مغازه اول کار بدون هیچ حرفی زدن تو سر کارمند اونجا که یه آقای میانسالی بود حدودا ۵۰ ساله و سرشو شکستن و خون اومد ... بعدش زبون باز کزدن گفتن گاو صندوقو خالی کن ... بیچاره گفت هیچی توش نیست باز کرد دیدن هیچی توش نیست ... مرده بنده خدا میگفت به خدا من کارمندم چرا میزنی ؟انقدر جیگرمو خون کرد که حد نداره ... حداقل کاش حروم زاده نبود فقط دنیال پول بود ... ذات بعضیام خرابه

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی‌پولی ادمو بیرحم و سنگدل میکنه

اگه فقط میومد دخلو خال کنه میگفتم بی پوله ... اما اینکه بزنه تو سر یه بنده خدایی که از خودش گرفتار تره اما هزار برابر با شرف تر نشون دهنده نطفه حرومه 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

نمیدونم چه کوفتین ولی هرچی هستن نه آدمن نه حیوون ... هیکلش اندازه هادی چوپانه عرضه نداره بره کار کنه؟ والا آدم بره خفت بکشه اما نون خلال بیاره سر سفره ش شرف داره به این کار

انکه ادمی را کند روبه مزاج احتیاج است احتیاج است احتیاج:(

احتیاج نیست! برید ببینید فیلمو!!! اون قد و هیکل گنده نشون دهنده کلی غذا ست که کوفت شده! حالا اصلا احتیاجم باشه چرا قبل از اینکه حرفشو بزنه بگه پول میخوام زد تو سر مرده؟؟؟ بنده خدا گفت چرا میزنی ؟؟؟؟