2777
2789
عنوان

کنکوریای قشنگ بیاین

123 بازدید | 30 پست

بذارین قشنگ براتون توضیح بدم چیشده 

من ورودی دوازدهمم که دهم و یازدهو رو نبسته

اول گفتم از یازدهم شروع کنم که تازه نهایی دادم یادمه زود بزنم تموم کنم شهریور برم دهم

دو روز یازدهم خوندم ولی چون هم پیش نیازش دهمه هم خیلی یمدت برا نهاییا همش تو یازدهم بودم خسته شدم اصلا حوصله یازدهم رو ندارم

میشه بر دهم دوباره بخونم تست بزنم که پایه تست و مباحثم برا یازدهم هم قوی شه بعد برگردم یازدهم؟ 

یا همین یازدهمو که شروع کردم ادامه بدم تا تهش

زمان هست؟ 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

به بنظر من با برنامه راهبردی تابستون قلمچی یا ماز پیش برو قلمچی و من دارم پیش میرم ماورایی نیست و با ...

میشه برنامه رو باهام درمیون بذاری؟ 

شاد واتساپ ایتا هر کدوم داری درخواست بدم راهنماییم کن:) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که اصلا به شاد سر نمیزنم😂و واتساپم ندارم کلا به خاطر این تابستون یازدهم به دوازدهم سعی دارم زیاد توی گوشی نیام الانم با عذاب وجدان فراوان هستم سوالی داشتی در حد توانم همینجا در خدمتم برنامه ش می خواستن برات بفرستم نیومد من خودم از گوگل گرفتم بزن برنامه راهبردی قلمچی تابستون دوازدهم مثلا تجربی

من که اصلا به شاد سر نمیزنم😂و واتساپم ندارم کلا به خاطر این تابستون یازدهم به دوازدهم سعی دارم زیاد ...

توهم کنکوری ۴۰۵ ای؟ 

آره لطف میکنی

ببین تو تا آخر تابستون اگر با برنامه قلمچی پیش بری قشنگ و بدون فشار دهم و یازدهم جمع میکنی نگران نباش 

حالا چجوری باید برنامه بریزی اول ببین می تونی روزی چند ساعت بخونی بعد طبق اون پیش برو مثلا من روزی ۶ ساعت می تونستم بعد کم کم زیاد کن 

به هیچ عنوان روزی یه درس و فقط نخون حداقل دو یا سه درس برای خودت قرار بده

سعی کن صبح زود بیدار شی که به همه ی کارات میرسی 

واینکه اگر تاحالا تست نزدی و تازه داری شروع میکنی میبینی اشتباه میزنی اصلا همه همینطوری آن هیچ کس نیست که تو بار اول خدا دادی همه رو بلد باشه فقط دنبالش برو رهاش نکن ازش نترس هر چقدر ضعیفی توی درس روی اون بیشتر تمرکز کن ولی نه طوری که بقیه درس ها یادت بره 

و اینکه برای خودت وقت بزار به خودت برس فیلم ببین استراحتتتو حتما بکن تا می تونی گوشی تابیم درس خوندن از خودت دور کن مثلا من حتی برای ماشین حساب و اینکه زمان بزنم هم ساعت و ماشین حساب جدا بغل دستم میزارن  و گوشی نزدیک نمیزارم خیلی تاثیر داره