2777
2789
چه عالی منم ویارم خیلییی بد بود اما سه ماه دوم بهتر شدم مشکلات دیگه داشتم ولی هیچی نثل تهوع اون دورا ...

منو درد سیاتیک که شب ها می‌گرفت بیچاره کرده بود. 

ماه آخر هم تنگی نفس.    کوچک شدن معده و رفلاکس

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اون موقع ها همش می‌رفتید اورژانس یا چیکار میکردید؟

سربچه ی اولم آره همش میرفتم اورژانس 

ولی سردومی یه باربیشتراین دردسراغم نیومد،فکرمیکردم دردزایمانه آخه شدیدهم بود .خانه بهداشت هم رفتم گفتن دردزایمانه سریع بروبیمارستان بچه تاشب به دنیامیاد 

ولی نیم ساعت بعدکم وکم ترشدتاکلاتموم شد😐

بعدش هم بدون دردبستری شدم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ماه های اول که تهوع هست از نظر من از همه اش سخت تره. 

برای من دو ماه آخر هم سخت بود. هر روز یه ماجرا داشتم. یه روز پام ورم می کرد. یه روز کهیر می زدم. یه روز کلیه ام درد می گرفت. یه روز کمرم می گرفت. 

همه اش هم همه می گفتند طبیعی هست و عیبی نداره. 

یکی دوتا آره ولی قطعی نه هیچ اسمی به دلم نمیشینهشما چی

مم دو تا انتخاب کردم نورا و حلما اما سر حلما دو دلم

اسم خودمم زهراست دوست دارم به زهرا بیاد ولی اسم بهتری پیدا نکردم هنوز 

جنسیت بچه هاتون چیه عزیزم

🩵

الان چطوری عزیزم افسردگی کمتر شده؟ دکتر رفتی ؟

نه کمتر نشده نزدیکای پریودی سابقم میشه بدتر میشم

حرف ها برام آزاردهندس

به دکتر زنان گفتم هورمونام هیلی بهم ریخته کلی منو سرزنش کرد حسابی منو شست پهنم کرد که تو چه مادری هستی ارامش نداشتی چرا بچه دار شدی یا لیاقت مادرشدن نداری

دیگه دکتر روانپزشکم نرفتم گفتم میرم اونم بدتر میکنه یوقت جدی جدی کار دست خودم میدم

نه کمتر نشده نزدیکای پریودی سابقم میشه بدتر میشمحرف ها برام آزاردهندسبه دکتر زنان گفتم هورمونام هیلی ...

ببین بیشتر دکترهای زنان نفهمن حالا نمیدونم این تجربه منه یا واقعا همینطوره خودشون زن هستن ولی انگار نمیدونن ما به خاطر تغییرات هورمونی چه جنگ هایی رو تو خودمون آتش بس میکنیم خود من گاهی دلم میخواد یکی رو بگیرم بزنم !

مطمئن باش،دکتر روانپزشک یا حتی دکتر اعصاب خیلی میتونه کمکت کنه. یه بار امتحان کن!

راستی اگه مثل من از خانواده دور نیستی حداقل هفته ای یه بار بچه رو بسپار بهشون و برو باشگاه 

🩵