2777
2789
عنوان

چقدددر از دوستم بدم اومد 😡😪😪

484 بازدید | 15 پست

یه دوست خانوادگی داریم که چند ساله طلاق گرفته و تنها زندگی میکنه. جوونم هس. بعد من داشتم باهاش حرف میزدم و یه قضیه ای رو براش تعریف میکردم. حالا قضیه این بود که من چن وقت پیش یه آقا که نسبت فامیلی دوری داریم ومتاهله رو با یه خانوم مطلقه که میشناسمش تو کافه دیدم. و داشتیم واسه دوستم تعریف میکردم. وگفتم طفلی زنه. خاک تو سر مرد متاهلی که میره به زنش خیانت میکنه. یهو این گفت ای بابا کاش میرفتن یه جای دیگه که آشنا نبینه. یه شهر دیگه. 😡😡

ینی خداشاهده انقدد ازش بدم اومد حیف باهاش رودروایسی دارم وگرنه میزدم تو دهنش. بنظرتون باهاش قطع ارتباط کنم ؟؟ 

بنظرم خودشم اینکارس 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونقدر صمیمی نیستین

وگرنه ادم به دوست صمیمیش هر چرندی میگه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان جوری شده که مردم فقط میخوان ادعا کنن که خیلی فکرشون باز شده برای همین هر مزخرفی رو به زبون میارن اگه خوشت نمیاد ازش ارتباطتو قطع کن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ی خانم مطلقه اینقدر تو شرایط بحرانیه البته همه ن بعضیا 

ک ممکنه ب هر محبتی چنگ بندازن من خودم ب شخصه میگم زنا باید هوای همو داشته باشن ولی مردی ک خیانت میکنه  فرقی نمیکنه با مطلقه یا غیر مطلقه به هر حال ک خیانت میکنه با هرکسی، پس شما از دوستت ناراحت نشو حالا اون نظرشو گفته 

من خودم پیش اومده برام دو نفرو دیدم میگم خوب احمقا برین ی جا دیگه کسی نبینتتون دلیل بر بد بودن من نیس 

چه ربطی داره؟ نشده فیلم ببینی یه لحظه با شخصیت بد داستان همزاد پنداری کنی مثلا بگی قاتل باید اون دکمه رو هم برداره؟ اینم داشته داستان گوش میداده‌ برعکس تهمت زدن شما توجیهی نداره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چه ربطی داره؟ نشده فیلم ببینی یه لحظه با شخصیت بد داستان همزاد پنداری کنی مثلا بگی قاتل باید اون دکم ...

نمیدونم شاید. 

ی خانم مطلقه اینقدر تو شرایط بحرانیه البته همه ن بعضیا ک ممکنه ب هر محبتی چنگ بندازن من خودم ب شخصه ...

اوهوم. شاید من زیادی حساس شدم

رو حساب ی حرف تهمت میزنی؟؟؟؟ اینجام کلی تاییدش کردن...گناش نوش جونت!

نظر خواستم فقط 

چی میگی تو 

من این فکرو کردم راجبش. چون داشت از آقا طرفداری میکرد.