قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5656 عنوان ماماناچی کارکنم پسرمم عین خودم تیروییدکم کارداره😭😭😭 121 بازدید | 13 پست بردم چکاپ امروزمتوجه شدم چی کارکنم بچم همش 7سالشه سردرگمم خدایاهیچ بچه ای رومریض نکن میدونم بیماری سختی نیست ولی من دلم نمیاداذیت بشه😢😢😢 1404/05/09 | 13:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساقی_ایکس عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 4602 تو بچگی با قرص کنترل و درمان میشه اکثرامن خواهرم تو بچگی تشخیص داده شد تیرویید کم کار داره فوری با ۳-۲ سال دارو خوب شد ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5656 تو بچگی با قرص کنترل و درمان میشه اکثرامن خواهرم تو بچگی تشخیص داده شد تیرویید کم کار داره فوری با ۳ ... الانم قرص میخوره؟؟؟
ساقی_ایکس عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 4602 الانم قرص میخوره؟؟؟ نه تمام شد درمان شد چکاپ میره الان تیروییدش نرماله کاملا ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...
پشه_خیس عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 2889 زود خوب میشه نگران نباش قرصاشو به موقع بده و پیش یه دکتر غدد خوب ببرش " و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5656 زود خوب میشه نگران نباش قرصاشو به موقع بده و پیش یه دکتر غدد خوب ببرش خودم اذیت شدم جراحی کردم نمیخوام بچمم عین خودم بشه شنبه میبرم دکترش نامه بگیرم برای دکترغدد😭😭😭
negarبانو عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 5534 اتفاقا بیماری مزخرفیع 😓چرا ک با دارو باید کنترل بشه و نرمال نگهش داری منم دارم و همش قرصشو باید خورد ب یه آزمایشگاه اعتماد نکن مگه تست های تیرویید نبرده بودیش؟توی بارداری داشتی؟قرص میخوردی مرتب؟
پشه_خیس عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 2889 خودم اذیت شدم جراحی کردم نمیخوام بچمم عین خودم بشه شنبه میبرم دکترش نامه بگیرم برای دکترغدد😭😭😭 نه بابا جراحی برای چیدختر من از وقتی بدنیا اومد تیرویید داشت از دوماهگی قرص میدادم بهش الان سه سالشه خدارو شکر کنترل شده " و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5656 اتفاقا بیماری مزخرفیع 😓چرا ک با دارو باید کنترل بشه و نرمال نگهش داری منم دارم و همش قرصشو باید خور ... آزمایش وقت نوزادیش نرمال بود،میدونم😭😭😭من ازمجردی داشتم دارم ازعذاب وجدان میمیرم من باعث شدم اینجوری بشع
negarبانو عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 5534 آزمایش وقت نوزادیش نرمال بود،میدونم😭😭😭من ازمجردی داشتم دارم ازعذاب وجدان میمیرم من باعث شدم اینجو ... تو بارداری قرص نمیخوردی؟مرتب چکاب میشدی؟منم تو بارداری داشتم سه ماه اول قرصامو مرتب نخوردم دکتر کلی بد و بیراه گفت ک ممکنه بچه عقب مونده بشه و کم کاری بگیره خلاصه بعد سه ماه هرماه آزمایش میدادم و دوز قزصمو تغییر میداد و مرتب میخوردم
negarبانو عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 5534 آزمایش وقت نوزادیش نرمال بود،میدونم😭😭😭من ازمجردی داشتم دارم ازعذاب وجدان میمیرم من باعث شدم اینجو ... ب غیر از بیمارستان چون خودت دارو میخوردی باید دو یا سه بار بعد از تولد چک بشه انشاا.. خوب بشه متخصص غددخوب ببر
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5656 تو بارداری قرص نمیخوردی؟مرتب چکاب میشدی؟منم تو بارداری داشتم سه ماه اول قرصامو مرتب نخوردم دکتر کلی ... چرابه قران هرماه آزمایش میدادم قرصمم مرتب میخوردم بچم سالم هست فقط قدش یکم کوتاهه زودترازهمه حرف زدخیلی زودسینه خیزرفت حتی راه رفتنشم نرمال بود😢😢😢هزاربارم بردم متخصص کودک میگفتم آزمایش میگفتن خانوم بچت نرماله
negarبانو عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 5534 چرابه قران هرماه آزمایش میدادم قرصمم مرتب میخوردم بچم سالم هست فقط قدش یکم کوتاهه زودترازهمه حرف زدخ ... عزیزم انشاا.. اشتباه شده اگرم باشه خیلی کاربرها گفتن تو کودکی کنترل میشه نگران نباش