2777
2789
عنوان

مدرس آشپزیم سوالی دارین بپرسین به جاش برام دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4897 بازدید | 218 پست
تفاوت پخت کتلت و شامی و کباب تابه ای چیه؟کباب تابه ای رو تقریبا بلدم ولی فرق اون دو رو نمیدونم...ایش ...

ممنونم از دعای خیرتون شامی ترکیب سیب زمینی خام پیاز و گوشته 

کتلت سیب زمینی پخته پیاز و تخم مرغه که بعضیا توش گوشتم میریزن

کباب تابه هم که گوشت و پیازه فقط

البته این فقط تفاوتشان بود وگرنه افزودنی زیاد داره هر کدوم خواستی بگو بگم

کیک خیس چطور درست کنم داخل فر دست‌ساز میخوام درست کنم. ممنونم

کیک خیس دقیقا همون کیک شکلاتی ساده ای هست که به سی ساده داره

اتفاقا من فکر دستسازو خیلی قبول دارم

شیش ترکیب پودر کاکایو شکر و روغن مایع هست که رو حرارت میزارم و وقتی جوشید و شکر حل شد شکلات تخته می‌اندازیم وخاموش میکنیم وقتی کیک پخت و کمی از دما افتاد سی سرد رو روش میریزیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک خیس دقیقا همون کیک شکلاتی ساده ای هست که به سی ساده دارهاتفاقا من فکر دستسازو خیلی قبول دارمشیش ...

چقدر غلط املایی الان شوهرم برای ناهار اومد ناهارشو بدم میام همون رو جواب میدم

ممنونم از دعای خیرتون شامی ترکیب سیب زمینی خام پیاز و گوشته کتلت سیب زمینی پخته پیاز و تخم مرغه که ب ...

ممنونم

بله،ممنون میشم اگه فرصت دارید کاملتر بگید.تو این مدل غذاها زیاد وارد نیستم

😂من ۲۰ سالمه آشپزی بلد نیستم چجوری شروع کنممم مامانم غر میزنه هب

سلام عزیزم از دیدن کلیپ های پشت سر هم مثلا تو یک روز هم آموزش قرمه سبزی هم قیمه هم مثلا خورشت هویج و ببین بعد میبینی که خوزستان تو اکثر موارد نقاط مشترک دارند اینطوری کم کم دستت میاد

قلق فرهای مهمولی چیه‌؟ چرا غذا خشک میشه با اینکه ظرف اب میریزم. چجوری به پیتزای حسابی با این فر بپزم

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

انشاالله خدا به دل شما ومن صبر تحمل و ارامش بده منم همین ام 

دستور مرغ ،کیک ،کوفته،لمه 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

سلام عزیزم من خیلی از آشپزی میترسم ن اینکه بلد نباشم نه در حد خوب میپزم اما برا مهمون میترسم آشپزی ک ...

سلام عزیزدلم برنج مهمان باید یکم زنده تر برداشته بشه و آب دم کنید دم برنج زیاد نباشه روغن یا کره خوب داغ بشه روش ریخته بشه

توصیه میکنم برای مهمان یک کیسه برنج پاکستانی ۱۱۲۱مرغوب بخرید

در مورد قیمه پیاز قیمه رنده بشه و خوب سرخ بشه

علت بی مزگی فقط رب کم و ادویه های کمه

باید حسابی تو قیمه ادویه بریزی هل آسیاب شده زعفران غلیظ دم شده و گلاب یک ربع آخر اضافه بشه به خورشت نیم ساعت آحر هر خورشتی حرارت بسیار کم برای روغن انداختن آب قیمه رو از همون ابتدا زیاد نریز حرارت ملایم باشه لپه جدا گوشت جدا کاملا پخته بشه رب با زردچوبه نمک فلفل دارچین کامل سرخ بشه و بعد پخت لپه جدا گوشت جدا همراه رب همه‌ی خورشت قاطی بشه

سلام عزیزدلم برنج مهمان باید یکم زنده تر برداشته بشه و آب دم کنید دم برنج زیاد نباشه روغن یا کره خوب ...

لیمو عمانی موقع ترکیب کردن همه مواد اضافه میشه کامل سوراخ کنید تو آب داغ یک ساعت بمونه تا احیانا اگه تلخه رفع بشه

سلام مهربونم 

امیدوارم خدا به دل مهربونت نگاه کنه و مشکلاتت رو حل کنه 

خوش به حال همسرت🥰😋

بی زحمت کباب تابه ای رو میگین🌹

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑