2777
2789
عنوان

مدرس آشپزیم سوالی دارین بپرسین به جاش برام دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4905 بازدید | 218 پست

عزیزم اول که خداوند انشا الله به حق شهیدان این ماه ائمه عزیزمون حاجتروا کنه شما رو.

آش رشته چه قلق هایی داره.

فلافل چی

غذاهای سالم و خوشمزه معرفی کنید

عدسی‌های بیمزه میشن عدسی‌های چه مدلی باید باشه و نکاتش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول که خداوند انشا الله به حق شهیدان این ماه ائمه عزیزمون حاجتروا کنه شما رو.آش رشته چه قلق ها ...

ممنون بابت دعای خیرتون خوب اول آش رشته تمام حبوبات باید نم بشن این قانون منه حبوباتی که نم نشه کیفیت نمیگیره بحث نفخش نیس

یک شب تا صبح همه حبوبات جدا جدا نم بشه بعد جدا جدا می‌پزیم باید پختشون کامل بشه دقت کن که آب حبوبات جوشیده رو دور بریزید

سبزی و عدس را با هم همزمان می‌پزیم عدس که کامل پخت پیاز داغ سیر داغ که خوب طلایی شده و بهش زردچوبه زیاد نمک فلفل نعناع خشک زدی رو بهش اضافه میکنیم رنگ سبزی که برگشت و دیگه سبز نبود حبوبات به همراه رشته رو همزمان اضافه میکنیم بعد یک قاشق آرد سفید رو با دو قاشق کشک و آب رقیق میکنیم میریزیم تو آش دایم هم می‌زنیم و یک ساعت آش رو با حرارت کم با در بسته دم میکنیم

عزیزم اول که خداوند انشا الله به حق شهیدان این ماه ائمه عزیزمون حاجتروا کنه شما رو.آش رشته چه قلق ها ...

برای فلافل من تا حالا فقط با لپه درست کردم.

از بوی نخود بدم میاد ولی با لپه عالی شد مثل خود آبادانیا یک لیوان لپه نم شده آبکش میشه وهمرا دوحبه سیر نصف پیاز کوچک سبزی معطر فلفل دلمه ونصف گوجه درون میکسر خوب هم می‌زنیم اگه مواد تون خیلی شل بود یک قاشق آرد نخود چی و یک ساعت داخل یخچال بعد در روغن داغ با قالب مخصوص سرخ میکنیم(ادویه نمک فلفل سیاه فلفل قرمز خیلی کم زردچوبه پودر زیره خیلی کم)

غذای سالم همه غذاهای خونگی سالمن عزیزم ولی سعی کنید خورشت هایی مثل به آلو خورشت هویج وکرفسوبادمجان بامیه که ممکنه درست کردنش فراموش بشه رو فراموش نکنید

عدس رو همراه کمی جوپرک با یک سیب زمینی درسته پوست شده همراه عصاره مرغ الیت روی حرارت بزارید تا عدس کامل بپزه 

وقتی پخت سیب زمینی و کمی از مخلوط عدسو در میاریم میکوبیم یا میکسر میریزیم و دوباره به قابلمه برمیگردونیم حالا در ظرفی جدا پیاز نگینی رو همراه رب را خوب سرخ میکنیم و بهش زردچوبه .کم دارچین.آویشن .کمی پودر زیره.پودرسیر .فلفل می‌زنیم وبه عدسی اضافه میکنیم نیم ساعت زمان میدم عدسی با حرارت کم جا بیافته

و یه سوال دیگه اینکه کشک بادمجون چجوریهکشک اینکه بازاری چه مارکی بگیرم که تلخ نباشه مزه تلخی میده تو ...

کشک رامک عالیه دهکده خرم ونصر هم تلخ نیس

کشک بادمجان ابتدا بادمجان رو هرجور خواستین پوست وریز میکنید برای کشک بادمجان نباید بادمجان دلمه ای استفاده بشه نمک بزنید کنار بزارید تا حدود یک ساعت آب سیاه پس بده بعد داخل روغن دو طرفش با حرارت کم سرخ بشه وقتی سرخ شد میکوبیم یا بامیکسر خوب له میکنیم یک الی دو قاشق از کشکو تو یک لیوان آب حل می‌کنیم روی یادمان میریزیم وبا حرارت ملایم با در بسته میگذاریم بادمجان کامل بپزه

حالا در ظرفی دیگر پیاز داغ عالی و سیر داغ درست میکنیم  زردچوبه و نمک میزنیم خوب که از طلایی شدن پیاز مطمین شدیم گردو خرد شده رو اضافه میکنیم و نعناع خشک هم در آخر میریزیم سوریه گازو خاموش میکنیم که نعنا نسوزه نصف مواد پیاز داغ رو داخل بادمجان میریزم

بقیه برای تزیین روی بادمجان ها همراه کشک رقیق شده جوشیده

سلام استارترجون.برای مشکلت آیه الکرسی میخونممن شوهرم خیییلی سیب زمینی سرخ شده روباسویادوس داره،چکارک ...

سلام عزیزدل ممنونم از لطفت سویا با آب داغ نم بشه وقتی کامل اسفنج شد با مشتت تا میتونی فشارش بده و آبشو بگیر دوباره توی آب داغ و سه مرحله این کارو تکرار کن فقط لازم نیست مثل دفعه اول صبر کنی بلافاصله

بعد عصاره گوشت گوساله حتما الیت رو با یکم آب ترکیب کن رو سویا ها بریز

اگه همسرتون از طعم روغن دنبه بدشون نمیاد با روغن دنبه اگه بدشون میاد با کره خرم (روغن زرد یا کره محلی)تفت بده تا خوب سرخ بشه

دیگه اصلا مزه سویا نمیده عالی میشه

در ضمن مصرف زیاد از حد سویا برای خانما و آقایون مضره در موردش مطالعه کن

کشک رامک عالیه دهکده خرم ونصر هم تلخ نیسکشک بادمجان ابتدا بادمجان رو هرجور خواستین پوست وریز میکنید ...

مممنونم گلم که اینقدر وقت گذاشتی انشالله به کار ببندم چون خیلی دوس دارم غذاهای خوشمزه بشه

حاجتروا شی