2777
2789

ما نشد بریم 

۶ نفری رفتن دبی ۳ تا زوج 

دوستش اوونجا اپارتمان داره 

تولد زن برادرم فردا هست 

بنظرتون وقتی برگشتن اینجا ماهم سوپرایزی چیزی کنیم ؟؟

یا بیخیال شیم به داداشم باشه میگه ولش همینجا بسه 😃😄

البته خودش براورد هزینه کرد گفت ۳۰۰ میشه تولدش اوونجا میخواد ۶ نفری برن یه رستوران شیک و دیزاین و اینا هدیه هم  البته حساب کرد گفت دستبند میگیرم از همینجا 

اولین سال ازدواجشون هست 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

شانس من ب روایت راوی: 💩

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانس من ب روایت راوی: 💩

عع واا 😄😄😃

من لذت میبرم مردها برای زنشون خرج میکنن 

والا کی عزیزتر از زن البته مردهای ایرانی واقعا اکثرا همینن اوونیکه نمیکنه نمیتونه 🥲🥲وگرنه روحیه دهنده خوبی دارن 🙂🙃

همینطوری چون تولد رو اینقدر مفصل میگیرع

چون اولین سال هست البته کلا لارج خرج میکنه 

و خب دوست هم بی تاثیر نیست همین جمعی که رفتن برای زناشون خرج هااااا میکنن حالا یکیشون زنش دکتر هست خوب درامد داره 

یکیشون خانه دار 😄😄از همه بهتر اوونه 

بعد زن رونالدو اوون خوش شانس ترینه 🤭

عع واا 😄😄😃من لذت میبرم مردها برای زنشون خرج میکنن والا کی عزیزتر از زن البته مردهای ایرانی واقعا ...

ماهم لذت میبریم برامون خرج کنن

ولی خب کو پول

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴