2777
2789
عنوان

ورم کلیه جنین در سونو26هفته

2001 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من خیلی نگرانم خواستم اگر چیزی ميدونيد کمکم کنید 26هفته بارداری هستم دیروز توی سونو توی یکی از کلیه های پسرم گرم 7ميلي دیده شد که دکتر سونو گرافی گفتن نگران نباش فقط در سونو بعدی چک بشه دکتر خودم که پی ام دادم گفتن نگران نباش بعد از بارداری رفع میشه ان شا الله و توی جنین ها شایع است میخواستم تجربه شما مادران و بدونم باتوجه به اینکه من سل فری هم دادم و خداروشکر نتیجه خوب بوده آیا این مشکل خیلی بزرگه؟ جز نقایص که نیست درسته؟ اگر خدایی نکرده رفع نشد بعد از بارداری رفع میشه ؟ میشه اطلاعاتتونو در اختیارم بزارید خیلی ميترسم

نه عزيزم اين مورد نگران كننده نيست

بعضي جنين ها تو شكم مادر خوب جيش نميكنن واسه همين كليه شون يكم متورم ميشه

بعد اينكه بدنيا اومد دو هفته بعد ميري سونو كه خيالتون راحت شه 

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سونوی ۱۸ هفته به منمگفتند جفت کلیه هاش ورم خفیف داره

منم کلی نگران شدم، ولی از چند تا دکتر متخصص پرسیدم گفتند معمولا نوع خفیف تا زایمان برطرف میشه

دیروز که رفتم سونو، کلیه راستش کامل خوب شده بود اما چپ همچنان خفیف بود، که دکتر گفت تا یکماه بعد از زایمان صبر کن، معمولا خوب میشه ولی محض اطمینان، تو یکماهگی یه سونو بده

تو سونوی ۱۸ هفته به منمگفتند جفت کلیه هاش ورم خفیف داره منم کلی نگران شدم، ولی از چند تا دکتر متخصص ...

عزیزم خداروشکر که يکيش خوب شده ان شا الله اون یکی هم مشکلش بر طرف میشه واسه نی نی شما چند میلی بود؟

عزیزم ورم کلیه در جنین پسر بسیار شایع هست

ک توع خفیف(مث جنین شما)بعد از زایمان با اولین ادرار نوزاد از بین میره❤️فقط باید به نوزادتون زیاد شیر بدین همون روزای اول😘خیالتون راحت 

من مورد جنین شما زیاد دیدم❤️🙏

عزیزم ورم کلیه در جنین پسر بسیار شایع هست ک توع خفیف(مث جنین شما)بعد از زایمان با اولین ادرار نوزاد ...

وای شما کارشناس مامایی هستید؟فکر کنم وقت اذان بود دعا کردم خدا شمارو سر راهم قرار داد ممنونم ان الله که برطرف بشه دعا کنید برام

وای شما کارشناس مامایی هستید؟فکر کنم وقت اذان بود دعا کردم خدا شمارو سر راهم قرار داد ممنونم ان الله ...

عزیزم ایشاللع ک صحیح و سالم میات تو بغلتون❤️❤️❤️❤️❤️❤️نگران نباش عزیزم 😘😘 تا ورم متوسط هم پزشکان متخصص میگن جای نگرانی نیست عزیزم 

وای شما کارشناس مامایی هستید؟فکر کنم وقت اذان بود دعا کردم خدا شمارو سر راهم قرار داد ممنونم ان الله ...

حتما عزیزم ایشالله ب حق حضرت فاطمه زهرا(س) نی نی تون سآللللللم بیات تو بغلتون🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️قسمشون دادم😅

عزیزم

دیروز تو سونو به منم گفتن همین مشکل و داره بچه ام

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟